Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

8 reguli de expunere a obiectelor

Adună
X
Adună

 • 8 reguli pentru aranjarea obiectelor in casa

  Afla care sunt regulile de care trebuie sa tii cont atunci cand aranjezi obiectele in casa.Poti avea toate lucrurile la care ai visat in casa, dar daca nu acorzi timp suficient dispunerii acestora cu grija nu vor arata bine niciodata, nu vor fi puse in valoare.
  1. Incepe prin curatarea fiecarei suprafete – pereti, polite, etc. si reamplaseaza obiectele din camera, dar incearca sa nu obtii un aranjament asemanator celui pe care l-ai avut inainte.
  2. Evita simetria. Sunt multe alegeri de facut intre mai multe moduri de dispunere a obiectelor asupra carora trebuie sa te concentrezi. Priveste camera ca pe un tablou in cadrul caruia trebuie sa redai o imagine perfecta, exact asa cum iti doresti.
  3. Sa nu incepi niciodata de la un capat amplasarea obiectelor pe un raft. Alege un obiect pe care sa-l pozitionezi in centru, iar pe celelalte radiar in jurul lui. Ideea este sa expui dimensiuni, materiale si culori diferite, dar sa existe o tema recurenta care sa explice subtil alaturarea lor.
  4. Asaza unele obiecte in fata altora astfel incat unele sa fie discret amplasate, iar altele sa iasa in evidenta. Aceasta tehnica de expunere confera o doza de mister si profunzime.
  5. Nu are rost sa ai prea multe puncte de focalizare a atentiei deoarece se creeaza impresia de dezordine prin aglomerarea camerei cu prea multe lucruri.
  6. Expunerea tablourilor avand aceeasi marime subliniaza linia verticala a camerei. Nu faceti greseala sa expuneti tablourile la o inaltime prea mare – sunt slabe sansele sa fie observate.
  7. Decat sa fie acoperite cu lucruri nefolositoare, utilizati suprafatele meselor pentru realizarea unor aranjamente (florale de exemplu) interesante. Evidentiati-le apoi prin amplasarea simetrica a unor perechi de obiecte.
  8. Rafturile “in cascada” sunt un punct perfect de focalizare a atentiei pentru aranajamente complexe de obiecte cum ar fi: sticla, ceramica, obiecte pictate sau carti. Energia eliberata de aceste obiecte este stimulatoare atunci cand sunt dispuse cu grija, in armonie in privinta dimensiunilor, materialului din care sunt confectionate si a culorilor.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi teren pentru casa
   Admin.MC
   Mutarea de la bloc la casa este, probabil, visul oricarui om. Te vei invecina in mod direct cu mult mai putine familii, vei avea mai mult spatiu in care sa locuiesti plus curtea si gradinea aferente, garajul tau, pomi, umbra si liniste. Dar, pentru a putea ajunge cu adevarat in micul paradis la care visezi, trebuie sa te documentezi bine inainte sa achizitionezi terenul. Altfel, risti sa ai surprize dintre cele mai neplacute.


   Sfatul 1. Localizarea terenului este, de departe, cea mai importanta. Esti dispus sa-ti cumperi un teren in camp, fara niciun vecin in...
   28.sep.2016, 06:24
  • Sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase
   Admin.MC
   Unii considera ca masina de spalat vase este un lux, altii considera ca-i o necesitate. Cu acest articol nu cautam sa starnim polemica lux versus necesitate versus utilitate, ci sa iti oferim cateva sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase. Utilizarea corecta te va scapa de drumurile la service si va creste durata de viata a masinii de spalat vase. Primul si cel mai important sfat este sa folosesti doar detergent special pentru masina de spalat vase. In niciun caz nu folosi detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Chiar daca acesta costa ceva mai mult, el este con...
   11.sep.2016, 10:41
  • Ghid de inchiriere a apartamentului
   Admin.MC
   Frenezia din perioada de aur a domeniului imobiliar a apus demult. Daca inainte de 2010, cam orice proprietar reusea sa vanda sau sa inchirieze un apartament relativ repede, astazi lucrurile nu mai stau deloc asa. Sigur, daca esti dispus sa inchiriezi apartamentul la un pret mai mic decat media pietei sau a zonei, atunci iti vei gasi repede chirias. In schimb, daca vrei sa gasesti un chirias care sa-ti ofere un pret pe care tu il consideri corect, atunci trebuie sa ai invedere o serie de lucruri.

   1 Afla pretul zonei. Degeaba vrei tu sa obtii pe apartamentul tau cu...
   02.sep.2016, 19:36
  • Ce calitati trebuie sa aiba o menajera
   Admin.MC
   Nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in propria lui casa, dar nu oricine isi permite sa angajeze o menajera pentru treburile casnice. Alegerea menajerei potrivite este destul de complicat, deoarece aceasta trebuie sa corespunda unei serii de criterii si exigente. Fiecare om are o serie de idei, conceptii si preconceptii despre cum ar trebui sa fie persoana care va intra in casa lui si va face curetenie. Iata care sunt cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aiba o menajera.

   Sa aiba o buna capacitate de organizare. Realizarea curateniei...
   24.aug.2016, 10:25
  • Reguli generale privind realizarea traseelor de evacuare a apei uzate (canalizarea)
   Admin.MC

   O instalatie de canalizare reprezinta un sistem de conducte situate pe proprietate publica sau privata ce are rolul de a transporta apele uzate menajere, apele pluviale sau orice alt fluid care indeplineste conditiile de fi deversat conform normelor tehnice si standardelor. Aceasta instalatie nu include colectorul principal de canalizare stradala. Canalizarea menajera sau domestica asigura transportul ape uzate care contin excremente umane si alte substante lichide (ape de spalare necesara omului, apele rezultate din diverse activitati casnice cum sunt prepararea hranei, asigurarea curateniei etc.) care trebuie evacuate din gospodarie Instalatia de canalizare este compusa din doua zone oarecum distincte, o parte interioara ce are ca r...
   04.iul.2016, 16:25
  • Trucuri pentru amenajarea mansardei
   Admin.MC
   Prin mansardarea podului casei poti obtine o camera de lucru si studiu, pentru fitness sau relaxare, un dormitor sau pur si simplu o camera de zi. Indiferent de destinatia pe care o vei da mansardei, iti prezentam acum cateva trucuri pentru amenajarea ei intr-un spatiu confortabil, primitor și intim.

   In primul rand, pentru a fi primitoare și a face economie la curentul electric, mansarda trebuie sa beneficieze de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Cea mai simpla metoda pentru a transforma mansarda intr-o incapere inundata de lumina este instalarea ferestrelor pentru mansarda, in plan vertical. Datorita pozitionarii, cantitatea ...
   24.iun.2016, 10:42
  Procesare...
  X
  sigla BRAT