Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Varietate de forme si materiale

Adună
X
Adună
 •  

 • Scari - varietate de forme si materiale

  Piata romaneasca s-a adaptat rapid la cererea tot mai mare, datorata celor care dau o importanta deosebita zonelor de acces spre nivelurile superioare ale unei locuinte. Pretentiile pentru aceste produse sunt, in general, concentrate in doua directii: pe de o parte rezistenta ansamblului si a componentelor, iar pe de alta parte aspectul. Dupa cum observati in aceste imagini, romanii se orienteaza tot mai putin catre scarile masive din beton armat.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-7.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	215,6 KB 
ID:	668549

  Lemnul lacuit, folosit la trepte si mana curenta a balustradei, poate fi imbinat cu otelul vopsit in camp electrostatic (un tip de acoperire realizata in ateliere specializate).
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-6.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	410,1 KB 
ID:	668550

  Daca este proiectata adecvat si executata din materiale rezistente, scara nu mai are nevoie de elemente de sustinere suplimentare, autonome.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-8.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	473,3 KB 
ID:	668551

  Absenta contratreptei confera spatiului perspective ample, devenind aproape o regula a designului.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-5.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	226,1 KB 
ID:	668552

  Atunci cand treptele sunt fixate lateral in zid, stalpul central poate fi valorificat ca element pentru decor. Aici putem observa jocurile de lumini datorate amplelor suprafete cu aspect nichelat.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-9.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	424,9 KB 
ID:	668553

  Scarile in spirala, urcand in jurul unui ax central, economisesc spatiul destinat accesului si pot fi considerate elemente pentru decorul holului sau livingului. La toate acestea contribuie "simbioza" dintre lemn, otel si inox.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-3.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	366,9 KB 
ID:	668554

  O scara din lemn masiv poate fi intarita cu elemente metalice, ramanand totusi elastica.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	394,4 KB 
ID:	668555

  Panourile compozite tip MDF sunt o alternativa viabila pentru esentele naturale. Debitarea elementelor componente necesita acuratete.
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	scari-interioare-2.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	184,8 KB 
ID:	668556

  Palierul poate fi un loc de relaxare, chiar si in cazul locuintelor multietajate. Aspectul scarilor si al balustradei sunt capitale.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Muscatele | Paradisul gradinaritului pentru toate gusturile
   postat de Calin Diaconu


   Cand vrei sa-ti transformi gradina, balconul sau teresa intr-un colt de rai primitor si inflorat, muscatele sunt cea mai buna alegere, atat pentru zone cu soare, cat si cu penumbra. Aceasta planta splendida, originara din Africa de Sud, te convinge cu abundenta de flori impresionante, cu o paleta larga de forme si culori si cu nevoi de ingrijire minime. Indiferent ca esti clasic, romantic, vintage sau modern, multumita versatilitatii lor, muscatele se integreaza usor in orice mediu...
   15.mai.2020, 20:22
  • Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi teren pentru casa
   postat de Admin.MC
   Mutarea de la bloc la casa este, probabil, visul oricarui om. Te vei invecina in mod direct cu mult mai putine familii, vei avea mai mult spatiu in care sa locuiesti plus curtea si gradinea aferente, garajul tau, pomi, umbra si liniste. Dar, pentru a putea ajunge cu adevarat in micul paradis la care visezi, trebuie sa te documentezi bine inainte sa achizitionezi terenul. Altfel, risti sa ai surprize dintre cele mai neplacute.


   Sfatul 1. Localizarea terenului este, de departe,...
   28.sep.2016, 06:24
  • Sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase
   postat de Admin.MC
   Unii considera ca masina de spalat vase este un lux, altii considera ca-i o necesitate. Cu acest articol nu cautam sa starnim polemica lux versus necesitate versus utilitate, ci sa iti oferim cateva sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase. Utilizarea corecta te va scapa de drumurile la service si va creste durata de viata a masinii de spalat vase. Primul si cel mai important sfat este sa folosesti doar detergent special pentru masina de spalat vase. In niciun caz nu folosi d...
   11.sep.2016, 10:41
  • Ghid de inchiriere a apartamentului
   postat de Admin.MC
   Frenezia din perioada de aur a domeniului imobiliar a apus demult. Daca inainte de 2010, cam orice proprietar reusea sa vanda sau sa inchirieze un apartament relativ repede, astazi lucrurile nu mai stau deloc asa. Sigur, daca esti dispus sa inchiriezi apartamentul la un pret mai mic decat media pietei sau a zonei, atunci iti vei gasi repede chirias. In schimb, daca vrei sa gasesti un chirias care sa-ti ofere un pret pe care tu il consideri corect, atunci trebuie sa ai invedere o serie de lucruri. ...
   02.sep.2016, 19:36
  • Ce calitati trebuie sa aiba o menajera
   postat de Admin.MC
   Nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in propria lui casa, dar nu oricine isi permite sa angajeze o menajera pentru treburile casnice. Alegerea menajerei potrivite este destul de complicat, deoarece aceasta trebuie sa corespunda unei serii de criterii si exigente. Fiecare om are o serie de idei, conceptii si preconceptii despre cum ar trebui sa fie persoana care va intra in casa lui si va face curetenie. Iata care sunt cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aiba o menajera. ...
   24.aug.2016, 10:25
  • Reguli generale privind realizarea traseelor de evacuare a apei uzate (canalizarea)
   postat de Admin.MC

   O instalatie de canalizare reprezinta un sistem de conducte situate pe proprietate publica sau privata ce are rolul de a transporta apele uzate menajere, apele pluviale sau orice alt fluid care indeplineste conditiile de fi deversat conform normelor tehnice si standardelor. Aceasta instalatie nu include colectorul principal de canalizare stradala. Canalizarea menajera sau domestica asigura transportul ape uzate care contin excremente umane si alte substante lichide (ape de spalare necesara...
   04.iul.2016, 16:25
  Procesare...
  X