Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum sa faci curatenie rapid in casa

Adună
X
Adună

 • Cum sa faci curatenie rapid in casa

  barbat facand curatenie in casaIn casa ta e dezastru… din nou! De ce sa te deranjezi sa faci imposibilul? O sa-ti spun de ce. In principiu, nu-ti place sa traiesti intr-un mediu cu aspect dezastruos si ... foarte important, e posibil sa primesti vizite neasteptate. Ultimul motiv este ca adori sa mergi din dormitor spre baie si sa respiri mirosul curat de pin, sau aroma preferata.
  Daca din nou casa ta e un dezastru, acest articol iti va da cateva sfaturi pentru organizarea curateniei care te vor ajuta sa iesi la liman.

  1. Fa-ti un calendar de curatenie.

  2. Arunca o privire prin fiecare camera a casei tale, localizeaza ‘punctele problematice’ si planuieste-ti cum sa le cureti. Tot acum poti sa-ti faci si o idee despre acele lucruri care trebuiesc aruncate sau inlocuite.

  3. Incearca sa obti ajutor. Roma nu a fost construita intr-o zi si sigur nu a fost construita de un singur roman. Daca si alte persoane, membrii ai familiei sau prieteni locuiesc cu tine, cere-le ajutorul.

  4. Aduna-ti materialele si produsele de curatat. Mergi dintr-un loc in altul al casei si ia matura, farasul , aspiratorul si tot ceea ce ai nevoie .

  5. Foloseste produse de curatat naturale. Curatenia in casa nu inseamna, pur si simplu, aspect curat ci si siguranta. Folosind produse de curatat naturale te vei proteja atat pe tine cat si pe familia ta de elemente daunatoare sau produse sintetice.

  6. Elibereaza-ti casa de lucruri inutile: ziare si reviste vechi care retin praful, haine de casa si bucati de lenjerie vechi, etc. Toate acestea sunt inutile si se cer aruncate.

  7. Esti pe punctul de a incepe intreg procesul de curatenie? Ok! Fa-ti o favoare si coboara volumul telefonului sau deconecteaza-l. Conversatiile interminabile cu cea mai buna prietena, de exemplu, te vor face rapid sa uiti ca ai inceput sa faci curat.

  8. Pune “muzica de curatenie”. Nu asculta cantece lente de dragoste, pune “muzica vie”, fa-ti un disc care sa se numeasca “Umor si buna-dispozitie pentru curatenie” (daca acel umor exista).

  9. Fa-ti un plan de intretinere pentru fiecare incapere a casei tale.

  10. Incheie un contract cu o firma de curatenie la care sa apelezi cel putin o data pe an. Cheama profesionistii sa faca treaba in locul tau. Ce zici de o zi de decembrie, cam pe la jumatatea lunii? Sau una de iulie, printre primele de concediu si ultimele inainte de plecarea in vacanta?

  OK! Deja ai un plan pentru a incepe o viata curata in casa ta. Sa se respecte!
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi teren pentru casa
   Admin.MC
   Mutarea de la bloc la casa este, probabil, visul oricarui om. Te vei invecina in mod direct cu mult mai putine familii, vei avea mai mult spatiu in care sa locuiesti plus curtea si gradinea aferente, garajul tau, pomi, umbra si liniste. Dar, pentru a putea ajunge cu adevarat in micul paradis la care visezi, trebuie sa te documentezi bine inainte sa achizitionezi terenul. Altfel, risti sa ai surprize dintre cele mai neplacute.


   Sfatul 1. Localizarea terenului este, de departe, cea mai importanta. Esti dispus sa-ti cumperi un teren in camp, fara niciun vecin in...
   28.sep.2016, 06:24
  • Sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase
   Admin.MC
   Unii considera ca masina de spalat vase este un lux, altii considera ca-i o necesitate. Cu acest articol nu cautam sa starnim polemica lux versus necesitate versus utilitate, ci sa iti oferim cateva sfaturi pentru utilizarea corecta a masinii de spalat vase. Utilizarea corecta te va scapa de drumurile la service si va creste durata de viata a masinii de spalat vase. Primul si cel mai important sfat este sa folosesti doar detergent special pentru masina de spalat vase. In niciun caz nu folosi detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Chiar daca acesta costa ceva mai mult, el este con...
   11.sep.2016, 10:41
  • Ghid de inchiriere a apartamentului
   Admin.MC
   Frenezia din perioada de aur a domeniului imobiliar a apus demult. Daca inainte de 2010, cam orice proprietar reusea sa vanda sau sa inchirieze un apartament relativ repede, astazi lucrurile nu mai stau deloc asa. Sigur, daca esti dispus sa inchiriezi apartamentul la un pret mai mic decat media pietei sau a zonei, atunci iti vei gasi repede chirias. In schimb, daca vrei sa gasesti un chirias care sa-ti ofere un pret pe care tu il consideri corect, atunci trebuie sa ai invedere o serie de lucruri.

   1 Afla pretul zonei. Degeaba vrei tu sa obtii pe apartamentul tau cu...
   02.sep.2016, 19:36
  • Ce calitati trebuie sa aiba o menajera
   Admin.MC
   Nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in propria lui casa, dar nu oricine isi permite sa angajeze o menajera pentru treburile casnice. Alegerea menajerei potrivite este destul de complicat, deoarece aceasta trebuie sa corespunda unei serii de criterii si exigente. Fiecare om are o serie de idei, conceptii si preconceptii despre cum ar trebui sa fie persoana care va intra in casa lui si va face curetenie. Iata care sunt cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aiba o menajera.

   Sa aiba o buna capacitate de organizare. Realizarea curateniei...
   24.aug.2016, 10:25
  • Reguli generale privind realizarea traseelor de evacuare a apei uzate (canalizarea)
   Admin.MC

   O instalatie de canalizare reprezinta un sistem de conducte situate pe proprietate publica sau privata ce are rolul de a transporta apele uzate menajere, apele pluviale sau orice alt fluid care indeplineste conditiile de fi deversat conform normelor tehnice si standardelor. Aceasta instalatie nu include colectorul principal de canalizare stradala. Canalizarea menajera sau domestica asigura transportul ape uzate care contin excremente umane si alte substante lichide (ape de spalare necesara omului, apele rezultate din diverse activitati casnice cum sunt prepararea hranei, asigurarea curateniei etc.) care trebuie evacuate din gospodarie Instalatia de canalizare este compusa din doua zone oarecum distincte, o parte interioara ce are ca r...
   04.iul.2016, 16:25
  • Trucuri pentru amenajarea mansardei
   Admin.MC
   Prin mansardarea podului casei poti obtine o camera de lucru si studiu, pentru fitness sau relaxare, un dormitor sau pur si simplu o camera de zi. Indiferent de destinatia pe care o vei da mansardei, iti prezentam acum cateva trucuri pentru amenajarea ei intr-un spatiu confortabil, primitor și intim.

   In primul rand, pentru a fi primitoare și a face economie la curentul electric, mansarda trebuie sa beneficieze de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Cea mai simpla metoda pentru a transforma mansarda intr-o incapere inundata de lumina este instalarea ferestrelor pentru mansarda, in plan vertical. Datorita pozitionarii, cantitatea ...
   24.iun.2016, 10:42
  Procesare...
  X
  sigla BRAT