Buna ziua! As dori sa stiu si eu cum se executa ridicarea unui gard din boltari? Este buna alegerea acestui tip de material? Imi trebuie proiect si autorizatie de constructie pentru aceasta lucrare? Va multumesc!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Constructie gard
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] gard din boltari? Este buna alegerea acestui tip de material? [...]De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
În schimb, există Instalatorul de Iaşi.
Comment
-
-
daca tot se face caterinca... andrisor tata ai cam vrea sa ai o casa din boltari decat cea actuala de chirpici... ha ha ha. Amuzant nu?
PS: Domnule moderator se pare ca in spatele multor nick-uri se ascund probabil multi constructori. Dar totusi as dori niste raspunsuri de la dvs. Lumea prin acest forum incearca sa invete cate ceva si chiar daca pun niste intrebari sa spunem mai de incepatori nu inteleg de ce se cam face misto. Daca noi cei care postam aici am cunoaste aceste subiecte nu mai aveam nevoie de sfaturi.
Va multumesc!
Comment
-
-
Originally posted by Ungheanu_FlorinCat sarcasm domnule Raduca... Daca am nevoie de glume intru pe alt site. [...]
Am vrut doar sa va atrag atentia ca boltarul este mult prea mult pentru constructia unui gard. Ginditi-va ca unii isi fac case din asa ceva!
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] Daca puteti fi serios astept un raspuns [...]
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] daca nu, fiti macar impartial. [...]De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
Comment
-
Originally posted by Ungheanu_Florindaca tot se face caterinca [...]
PS: Domnule moderator [...] nu inteleg de ce se cam face misto. [...]De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
Comment
-
Se accepta! Poate nici eu nu am stiut sa intreb exact ce doresc. Dar totusi imi puteati raspunde serios. Desigur ca "gust" umorul dar aici chiar nu cred ca se potriveste. Tocmai din cauza ca cei care posteaza se asteapta la solutii nu la umor. Dar poate o iau eu prea personal.
Ok. Hai sa tragem linie si sa va spun ce doresc de fapt. Doresc sa imi construiesc un gard. Ideea este ca nu prea stiu ce material sa folosesc. Vrea un gard plin din cauza aceasta am pomenit de boltari. Daca exista alte solutii va ascult cu interes. Va multumesc!
Comment
-
-
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] Desigur ca "gust" umorul dar aici chiar nu cred ca se potriveste. [...]
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] Hai sa tragem linie [...]
Originally posted by Ungheanu_Florin[...] sa va spun ce doresc de fapt. Doresc sa imi construiesc un gard. Ideea este ca nu prea stiu ce material sa folosesc. Vreau un gard plin [...]De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
Comment
Comment