Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Manopera GARD

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu am reusit sa aflu date concrete de la o firma insa apreciez ca montajul este in jur de 5-8 RON/mp

Comentariu

Gard

Buna ziua

Doresc si eu sa refac gardul. Am un soclu de 30 cm si vreau sa-l fac din BCA. Are o lungime de 47 de m. Stiti cumva cam la ce pret ar fi manopera ?

Cu multumiri

Roxana Anca

Comentariu

BCA-ul nu este un material adecvat pentru construirea unui gard. Puteti sa utilizati blocurile ceramice, caramida plina ori blocuri de beton.

Comentariu

Buna ziua

Multumesc mult pentru raspuns si sfat.
          Si un pret orientativ la manopera ?

Roxana Anca

Comentariu

Conform rodev.ro pretul pentru manopera de zidit ar fi de circa 95 lei/mc de zidarie.

Comentariu

manopera gard

La mine tocmai au terminat gardul di fata ...a ramas de decofrat ..dar asta simbata...deci sint 15,60....atita am in fata casei...si trebuie sa-mi soseasca poarta mare si poarta mica luni.
              In concluzie ma luat la metru liniar , ceea ce nu stiu ce inseamna , si trebuie sa le dau 20 milioane...O fi mult ..o fi putin cine poate sa-mi zica .
              Gardul e clasic de scindura ...centura a facut-o de 20 cm grosime si inaltime de 40cm...cam atit va pot spune ...

Comentariu

Răspuns la: Manopera GARD

Domnilor, spuneti-mi, va rog, cum considerati a fi pretul de 450ron / ml de gard din stalpi si placi.
                In acesti 450ron intra toata manopera si materialele necesare unui soclu de 50cm adancime si 50cm inaltime deasupra solului, 40cm latime in jurul stalpilor, 20cm latime in rest, demolarea gardului vechi, format 30% din stalpi si placi, si 70% din scanduri.
                Pretul exclude placile si stalpii.

Comentariu

Postat în original de IonIonescu Vezi post
                  ..... cum considerati a fi pretul de 450ron / ml de gard din stalpi si placi.....
                  Doar de 50 cm adancime ?

Comentariu

Re: Manopera GARD

Insuficient?

Comentariu

Răspuns la: Re: Manopera GARD

Postat în original de IonIonescu Vezi post
                      Insuficient?
                      deobicei fundatia trebuie sa se gaseasca la cel putin adancimea de inghet dar nu mai sus de -70 cm.

Comentariu

S-a notat. Multumesc.
                        Despre pret?

Comentariu

Este putin prea mare. Sapatura pentru fundatie se va face manual ?

Comentariu

Da, manual, e gardul dintre proprietăți si nu ar incapea niciun utilaj pana acolo.

Comentariu

as dori un pret aproximativ pentru manopera pentru un gard construit astfel:

- lungime totala gard: 15ml
                              - fundare gard (sub nivelul pamantului): 40cm din beton, armat cu plasa de buzau, 2 randuri
                              - inaltime elevatie/soclu (deasupra nivelului pamantului): 30cm, din beton, armat cu 2 randuri plasa sudata
                              - latime soclu: 25cm
                              - 12 stalpi de 1,7m inaltime (peste nivelul soclului); fiecare stalp armat cu 4 fire de fier-beton de 14, si cate 6 etrieri de 15x25x6, cofrati si apoi turnat beton

as dori un pret aproximativ la monopera.

multumesc anticipat!

Comentariu

Iertare, in privinta ertierilor este o greseala, 15x25, inseamna un stalp cu grosimea de 20x30 la beton.
                                Stalpii vor fi mai grosi decat elevatia?

Comentariu

Procesare...
                                X