Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Inaltare gard BCA

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Inaltare gard BCA

  Buna ziua,

  Scriu in speranta ca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie si a identificat o solutie: vreau sa inalt cu 30cm un gard de BCA, care are momentan o centura de beton turnata deasupra.

  Planul meu era sa mai montez un rand de BCA deasupra centurii si dupa sa montez un capac de gard (tigla sau beton), insa de la echipa de zidari pe care doresc sa o contractez pt finisarea gardului am inteles ca in timp se va fisura tencuiala in zona de imbinare BCA si centura beton, fiind vorba practic de o constructie separata.

  Intrebarea mea este ce variante acceptabile din punct de vedere estetic ar mai fi? Am atasat o poza cu stadiul actual al gardului.

  Multumesc,
  Catalin

 • #2
  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	gard_53177.jpg  Afișări:	1  Mărime:	140,2 KB  ID:	673972 Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	Imagini-gard-Konkret-Line-K014-5-800x450.jpg  Afișări:	1  Mărime:	125,9 KB  ID:	673973 Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	jkl.jpg  Afișări:	1  Mărime:	159,9 KB  ID:	673974

  Solutia gardului de lemn cu trafor in zona de sus , transpus in zidarie si fie forjat , sau o solutie mai noua , panourile metalice cu aspect de nuiele impletite .
  Ultima editare de Specialistul MC; 03.iun.2019, 13:27.
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de Catalin_SE Vezi post
   .... vreau sa inalt cu 30cm un gard de BCA, care are momentan o centura de beton turnata deasupra ...... insa de la echipa de zidari pe care doresc sa o contractez pt finisarea gardului am inteles ca in timp se va fisura tencuiala in zona de imbinare BCA si centura beton, fiind vorba practic de o constructie separata.....
   Nu se va fisura nimica daca zidaria suplimentara o sa fie ancorata in centura, din 100 cm in 100 cm, cu cupoane de otel PC52 diametru 12 mm.

   Comentariu


   • #4
    Postat în original de Specialistul MC Vezi post
    Nu se va fisura nimica daca zidaria suplimentara o sa fie ancorata in centura, din 100 cm in 100 cm, cu cupoane de otel PC52 diametru 12 mm.
    Si va avea aspect de " Rahova " asigurat !
    Instalatii verificari-revizii gaze

    Comentariu


    • #5
     Catalin_SE Ne puteti va rog spune câte ceva si despre fundatia pe care o aveti la gardul pe care ni l-ati trimis in poza? Mi se pare suficient de ”lung” ca să existe riscul unor crăpături generate de mișcările pământului, în special dacă locuiți într-o zonă seismică ...
     www.calindiaconu.com

     Comentariu


     • #6
      Buna ziua,

      Gardul are o lungime de 17m si este asezat pe o fundatie din beton si fier beton, dar nu stiu sa va spun exact adancimea la care a fost turnata, nu am fost prezent cand l-au construit. Locuiesc in Chiajna, Ilfov.

      Multumesc,
      Catalin
      Ultima editare de Catalin_SE; 14.iun.2019, 11:38.

      Comentariu

      Procesare...
      X
      sigla BRAT