Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sugestie tratare lemn gard (invechit)

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sugestie tratare lemn gard (invechit)

  Salutare,
  Detin un gard din scandura (approx 90m) care imprejmuieste proprietatea. Lemnul nu a fost tratat niciodata si are 3 ani - drept urmare a devenit gri - insa nu pare mucegait.
  Stiti cumva daca exista pe piata vreo solutie care se poate aplica direct pe astfel de lemn? E o cantitate destul de mare de scandura, deci inlocuirea completa nu este o varianta. Curatarea unui astfel de volum de scandura (rindeluire\slefuire) ar fi iar extrem de costisitoare.
  Multumesc pentru orice sugestie,
  Atasez cateva foto cu scandurile.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_93116.jpg  Afișări:	3  Mărime:	921,4 KB  ID:	686781 Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_93114.jpg  Afișări:	3  Mărime:	924,4 KB  ID:	686782 Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_93115.jpg  Afișări:	4  Mărime:	920,3 KB  ID:	686783

 • #2
  In primul rand trebuie slefuit lemnul, curatat pentru ca este destul de rugos. Se aplica doua maini de amorsa pentru lemn si apoi 2-3 maini de lazura pentru exterior.

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de Specialistul MC Vezi post
   In primul rand trebuie slefuit lemnul, curatat pentru ca este destul de rugos.
   Inteleg, dar din motive financiare, nu imi permit demontarea si slefuirea unui asemenea volum de scanduri. Din motivul asta intrebam daca exista vreo solutie care s-ar putea aplica pe lemn asa cum e.

   Comentariu


   • #4
    Se poate face si la fata locului, evident in masura in care exista acces si cu rezerva ca partea ascunsa a scandurilor va ramane asa cum este. Este o munca ce necesita timp si rabdare. Ideal ar fi fost sa se realizeze protectia la momentul executiei gardului.
    VYS Blog - 100 % D I Y
    Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

    Comentariu

    Procesare...
    X