Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

termoizolatie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • termoizolatie

  As dori sa aflu care este dferenta dintre un polistiren expandat cu dimensiunea de 3 cm si unul de 5 cm si daca Ceresit CM11 poate inlocui Ceresit CT17.
  Va multumesc.


  P.S. imi trebuie autorizatie de constructie ?

 • #2
  As vrea sa va raspund la problema legata de polistiren. Presupunand ca va referiti la performantele sale higrotermice, in aceleasi conditii de punere in opera, cresterea grosimii conduce la majorarea proportionala a rezistentei la transfer termic a stratului de polistiren. In exemplul dvs. raportul grosimilor fiind 5/3 = 1,666 rezulta ca rezistenta la transfer termic a stratului de 5 cm este cu 66,66% mai mare decat cea a stratului de 3 cm. Atrag atentia ca aceasta crestere se refera numai la stratul de polistiren si nu la rezistenta intregii sectiuni a elementului de constructie, a carei valoare ar putea ramane, totusi, insuficienta. De asemenea, in aceeasi masura scade si permeabilitatea, ceea ce inseamna ca necesarul de ventilare a casei dvs. creste.

  Comentariu


  • #3
   re...

   "As dori sa aflu care este dferenta dintre un polistiren expandat cu dimensiunea de 3 cm si unul de 5 cm " .....Raspunsul meu , cred ...daca nu ma insel cumva , este : 2 cm
   Asa este ?

   Comentariu


   • #4
    Stimate vizitator "aaa",
    Intrucit raspunsul la prima intrebare consider ca a fost dat de vizitatorul nostru (caruia ii multumesc), o sa va raspund la a doua intrebare. CT 17 este un grund de profunzime sau mai popular o amorsa, in timp ce CM 11 este un adeziv pentru placaje ceramice de interior si exterior. Cele doua produse pot fi complementare dar nu se pot inlocui unul pe altul.

    Comentariu

    Procesare...
    X