termoizolatie

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Stimate vizitator "aaa",
    Intrucit raspunsul la prima intrebare consider ca a fost dat de vizitatorul nostru (caruia ii multumesc), o sa va raspund la a doua intrebare. CT 17 este un grund de profunzime sau mai popular o amorsa, in timp ce CM 11 este un adeziv pentru placaje ceramice de interior si exterior. Cele doua produse pot fi complementare dar nu se pot inlocui unul pe altul.

    Lasă un comentariu:


  • anonimm...
    Vizitatorul a răspuns
    re...

    "As dori sa aflu care este dferenta dintre un polistiren expandat cu dimensiunea de 3 cm si unul de 5 cm " .....Raspunsul meu , cred ...daca nu ma insel cumva , este : 2 cm
    Asa este ?

    Lasă un comentariu:


  • vizitator
    Vizitatorul a răspuns
    As vrea sa va raspund la problema legata de polistiren. Presupunand ca va referiti la performantele sale higrotermice, in aceleasi conditii de punere in opera, cresterea grosimii conduce la majorarea proportionala a rezistentei la transfer termic a stratului de polistiren. In exemplul dvs. raportul grosimilor fiind 5/3 = 1,666 rezulta ca rezistenta la transfer termic a stratului de 5 cm este cu 66,66% mai mare decat cea a stratului de 3 cm. Atrag atentia ca aceasta crestere se refera numai la stratul de polistiren si nu la rezistenta intregii sectiuni a elementului de constructie, a carei valoare ar putea ramane, totusi, insuficienta. De asemenea, in aceeasi masura scade si permeabilitatea, ceea ce inseamna ca necesarul de ventilare a casei dvs. creste.

    Lasă un comentariu:


  • aaa
    Vizitatorul a creat un topic termoizolatie

    termoizolatie

    As dori sa aflu care este dferenta dintre un polistiren expandat cu dimensiunea de 3 cm si unul de 5 cm si daca Ceresit CM11 poate inlocui Ceresit CT17.
    Va multumesc.


    P.S. imi trebuie autorizatie de constructie ?
Procesare...