Casa caramida

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2239

    #16
    paunduty,

    Calea pe care trebuie sa o urmezi ar trebui sa aiba ca prim pas gasirea unui arhitect care sa realizeze proiectul, complet sau atat cat aveti nevoie.
    Impreuna cu arhitectul stabiliti toate elementele constructiei:marimea cladirii, tipul de fundatie, tipul zidariei, invelitoarea, compartimentarea interioara, suprafetele vitrate, elementele arhitecturale, finisajele interioare si exterioare etc. - sunt foarte multe detalii de lamurit.
    Daca cel ce intocmeste proiectul va face si un deziv estimativ de materiale atunci problema se simplifica. Daca nu aveti devizul puteti estima cat de cat si singur, dupa planurile realizate de arhitect, necesarul de materiale.
    Ulterior puteti depune actele pentru obtinerea autorizatiei si va hotarati daca realizarea se va face cu o firma sau in regie proprie.
    Oricare ar fi solutia de constructie, este in interesul dvs. sa gasiti o persoana avizata care sa urmareasca lucrarile (diriginte de santier) dar sa fie independenta, fara vreo legatura cu firma de constructie sau cu echipele de mesteri.
    Cei care vor construi trebuie sa realizeze exact ceea ce scrie in proiect.
    Odata ajunsa cladirea la rosu sunt sigur ca veti acumula suficienta experienta incat sa puteti discuta mai usor despre finisaje.

    Va recomand sa rasfoiti paginile forumului si sunt sigur ca veti gasi destule informatii care va vor fi de folos.
    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC

    Comentariu

    Procesare...