Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Amenajare(modificare) casa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  multumesc mult! abia astept! spor!

  Comentariu


  • #32
   In camera copilului nu o sa patrunda lumina naturala, o sa fie foarte intunecoasa.

   Personal cred ca modificarile propuse in mesajul anterior ar fi cele mai bune.
   Fișiere atașate

   Comentariu


   • #33
    Multumesc pentru simulare! La camera copilului am desenat in schita mea un geam pe nord...si cred ca va fi ceva lumina. Oricum ,una din aceste doua simulari vor fi luate in consideratie. Va multumesc inca odata!

    Comentariu


    • #34
     Postat în original de kristina_racoasa
     Ati putea sa faceti si o simulare pentru aceast plan? Nu ca nu mi-ar place ceea ce mi-ati indicat, dar...as vrea sa vad si din aceasta privinta. Si daca ati putea pune si ceva mobila, asa , ca design... va multumesc si astept cu nerabdare!!
     Uite ca vin si eu cu o idee ...

     In primul rind, eu nu as considera ca ideala camera copilului o incapere care are un geam mat sau caramida de sticla ... copilul are nevoie sa vada cind ploua afara, cind inverzeste curtea ...
     In plus, prin recompartimentarea in care s-a propus holul roz, apare un hol, dupa parerea mea inutil, la pretul micsorarii camerei.
     Traficul ramine tot greoi iar bucataria si sufrageria sint la extremitati ... Personal, mi s-ar parea tare enervant sa alerg cu o cafeaua de dimineata, daca vreau s-o servesc in living, prin doua holuri, printre dormitoare. Asta ca sa nu mai pomenesc de preferinta mea personala care este spre cit mai putine usi la interior si, mai ales!, cit mai putine spatii de trecere si holuri. Acestea din urma, de cele mai multe ori, ramin neexploatate la maxim si, in concluzie, micsoreaza - si fizic si ca perceptie - suprafata locuita.

     Avind in vedere configuratia existenta, faptul ca nu se doreste mutarea baii, bucatariei si a peretilor, am pastrat bucataria in pozitia initiala, am marit-o incorporind holul fost de intrare si am unit-o cu spatiul livingului. Am adaugat doua ferestre mate care aduc lumina iar "lumea de afara" poate fi vazuta prin geamurile bucatariei.
     Parerea mea este ca "open plan concept" se potriveste foarte bine si da un alt stil intregii locuinte.

     Holul de la intrare ramine destul de mare si pot incapea acolo si un dulap de haine si o mica statie de lucru - computer; asta dupa gustul meu personal, care spune ca locul computerului nu este in living.
     Baia are doua usi de acces, una direct din dormitorul matrimonial.
     Dormitorul matrimonial si camera copilului sint un pic distantate, zona adultilor fiind mai clar definita de zona copilului.
     Plus ca, la aniversari sau alte petreceri pentru copil, acesta va benegicia de intreg spatiul living-camera-bucatarie; zic si eu.

     Spor la treaba!
     Fișiere atașate

     Comentariu


     • #35
      "Unde's multi puterea creste"...daca doi meseriasi ( DIY si Specialistul MC) cat si ceilalti colegi de forum dau aceeasi idee, nu mai este loc de invoiala! Numai ca nu pot face intrare in baie si din dormitorul matrimonial, chiar acolo este cada de baie. Baia este foarte micuta si nu pot muta nimic in ea. Deja si mutarea usii in holul de intrare creaza mici probleme. Dar cu putina ambitie se face.
      Usa care face legatura intre camera copilului si terasa ar trebui anulata sau sa o las? Ma gandesc ca ,atunci cand va fi mai mare poate vrea sa intre in camera fara sa il aud noaptea la ce ora vine... Va multumesc!

      Comentariu


      • #36
       Personal as lasa usa si as mai adauga doua ferestre laterale mari, de 70(80)/180, ca si pentru bucatarie.

       Comentariu

       Procesare...
       X