Schimbarea fatadei cladirilor

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • eseea
    Incepator
    • 28.iul.2009
    • 4

    Schimbarea fatadei cladirilor

    Este adevarat ca timp de 2 ani dupa finalizarea unei cladiri nu ai voie sa schimbi fatada acesteia? In ce consta asta? Noi vrem sa schimbam doar STICLA geamurilor termopan, care probabil va avea o alta nuanta, putin diferita de cea existenta in prezent.....Stie cineva despre ce lege e vorba ( vreun arhitect poate?!)? Geamurile ar putea face obiectul acestei interdictii?

    SITUATIA DE FAPT:

    Noi suntem proprietarii unui apartament intr-un bloc nou promovat pe site-urile de imobiliare de catre proprietarii acestui imobil, situat in str Dambului 96. Suntem, de altfel, primii si singurii deocamdata care ne-am si mutat, o familie cu 2 copii foarte mici. Locul “linistit” ( asa cum este prezentat pe site-urile agentiilor imobiliare) pe care se tot bazeaza in atragerea cumparatorilor este de fapt, un cosmar. Intr-o luna de zile, de cand ne-am mutat noi nu am putut dormi nicio noapte. La aproximativ 15 metri de bloc sunt mai multe curti, pline de caini. Proprietarul imobilului nu a luat deloc in calcul acest fapt iar geamurile de mare calitate ( tamplarie Schuco, cu geamuri de 6 mm) nu fac absolut deloc fata zgomotului produs de latratul in haita al acestor caini. Noaptea este infernal, nu poti inchide un ochi. Asa ca locul acesta linistit se transforma in cosmarul vietii dvs. Acum as sfatui pe oricine ca inainte de a da banii pe un asemenea apartament ( mai ales pe fata blocului, dormitoarele fiind spre strada, spre curtile pline de caini) sa se gandeasca foarte bine, ca sa nu treaca prin ceea ce trecem noi.
    Proprietarul considera ca ceea ce vrem noi, adica linistea promisa, este o fitza pentru care trebuie sa platim noi suplimentar. Ceea ce trebuie si vom face noi este sa schimbam geamurile la toate camerele expuse latratului cainilor, pe cheltuiala noastra, pt ca proprietarul nu accepta nici macar sa imparta plata cu noi, nu mai zicem ca normal ar fi sa schimbe toate acestea pe cheltuiala lui, pentru a ne asigura ceea ce a promis : linistea. Nu cerem o liniste absoluta, suntem constienti ca nu se poate, dar cerem sa putem dormi in casa NOASTRA, impreuna cu copiii nostril. Este o fitza???!!! Nu, este o necessitate, nu poti fi privat de somn la nesfarsit si nu ni se pare normal sa platim din nou pt ceea ce am platit déjà o data. Asa ca cineva care ar vrea sa cumpere in acest imobil ar trebui sa negocieze foarte bine un apartament, sa pastreze bani pt schimbatul ferestrelor( adica cateva mii de euro). Asta daca nu se hotarasc sa ceara sa doarma cateva nopti in apartamentul care ii intereseaza si abia APOI sa decida daca vor sa va cumpare acest COSMAR. asa as sfatui acum pe oricine ar vrea sa cumpere aici.

    Acest imobil ( desi frumos si care pare de mare calitate)este de nelocuit noaptea, pur si simplu camerele dinspre strada ( dormitoarele) nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost destinate. Sunteti dispusi sa dati banii pe 4 camere si sa folositi doar 2??? Ganditi-va foarte bine inainte de a achizitiona un asemenea apartament, va cumparati NELINISTEA si INSOMNIILE cu bani grei!!

    Proprietarul nu ofera ncio solutie pt acest dezastru, asteapta pur si simplu sa ne obisnuim. Gresit domnule, nu ne vom putea obisnui nici noi si nici viitorii locatari!! Este absolut imposibil.
Procesare...