Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Totul despre TENCUIALA DECORATIVA

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Re: Depinde de d-voastra

  Postat în original de floryfoxy
  Cel mai eficient in astfel de cazuri este izolarea cu polistiren urmata de lavabila, intru-cat pe timp de iarna veti avea facturi mai mici la gaze si caldura se pastreaza, iar pe timp de vara veti avea racoare. Nu stiu sa va spun cum ati iesi mai ieftin, insa aceasta este cea mai avantajoasa varianta din punct de vedere al confortului. Eu am cumparat polistiren cu 38 Ron pachetul si 1 rola si ceva de plasa de fibra(densit.125 lungime 50 m) la o casa cu suprafata de 85mp si 15 saci adeziv Caroterm(este 25 Ron/sac). Sper ca v-am putut fi de folos.
  In principiu iesi mai bine pe termen lung cu termosistem (polistiren+tencuiala decorativa), dar si aici sunt varii cazuri:
  - ziceati de polistiren cu 38 roni, trebuie musai sa luati cu densitatea mai mare de 15kg/mc si minim 5 cm grosime
  - adezivul e de preferat sa-l luati de aceeasi marca cu polistirenul
  plus ca mai intra dibluri (cam 6 buc/mp), profile de colt, de soclu, tencuiala decorativa (care nu e chiar ieftina).


  Eu personal am pus baumit de 5 cm luat din mentro cu toate accesoriile.

  Comentariu


  • #17
   ce tencuiala decorativa imi rec.?

   -ce tencuiala decorativa imi recomandati (impermeabila)de la ceresit?

   Comentariu


   • #18
    Re: Depinde de d-voastra

    Eu am folosit Carocaz iar acum vara este foarte bine in casa, acum astept sa vedem cum este iarna, insa cred ca va fi cat de cat ok... si da intr-adevar am folosit fi coltare si dibluri, si are 5 cm grosime. Cat despre tencuiala, voi da o amorsa cu aracet amestecat cu apa, peste care voi folosi o vopsea lavabila pentru exterior

    Comentariu


    • #19
     Re: Tencuiala decorativa sau izolatie fatada

     Eu le-am cumparat din Bragadiru, si multe alte materiale care sunt mult mai ieftine decat in alte magazine sau depozite de constructii. M-ati putea oare indruma catre un comerciant cu preturi mai reduse pentru vopseaua lavabila de interior cu teflon Savana ? Am inteles ca este foarte buna, iar diferenta de pret fata de cea simpla este de vre-o 10 - 12 ron
     Multumesc

     Comentariu


     • #20
      Imaginaþi-vã cã doriþi o maºinã. De la un furnizor vã alegeþi cea mai ieftinã caroserie, de la altul un motor cu reducere, de la altul volanul - mai ieftin, de import, din China, de la un prieten vã cumpãraþi patru roþi - (nu-i nimic cã sunt de la camion - doar toate roþile sunt la fel), aduceþi acasã toate acestea ºi-l chemaþi pe vecin - modelator amator de avioane, sã vã construiascã din acestea automobilul mult visat.

      Oare sã funcþioneze ? Aºa-i cã este absurd ?
      În lumea termoizolãrii aceasta este, din pãcate, realitatea de zi cu zi:

      Investitorul cumpãrã de la magazinul de materiale de construcþii ceea ce gãseºte - numai sã fie ieftin ºi sã fie ceea ce a folosit ºi fratele lui la termoizolare. Apoi cheamã o echipã de maeºtri care la vecinii din stânga au construit anul trecut un garaj, iar de la cei din dreapta au cules toamna perele. ªi apoi aºteaptã. Ca fiecare, ºi investitorul nostru aºteaptã pentru banii sãi, nu puþini, un rezultat de calitate - o faþadã frumoasã, care îi va proteja casa ani în ºir ºi totodatã care îi va economisi cheltuielile pentru încãlzire ºi întreþinerea casei.

      AªA CÃ - NU TERMOIZOLAÞI IEFTIN - TERMOIZOLAÞI CONVENABIL - CU UN SISTEM TERMOIZOLANT COMPLET! ( toate componentele de la acelasi furnizor )

      Comentariu


      • #21
       Termoizolarea faþadei este într-adevãr mai scumpã decât realizarea unei tencuieli decorative.

       Dar dupã termoizolarea unei case cu o termoizolaþie minimã a pereþilor exteriori originali (casã construitã de exemplu din cãrãmizi pline arse) se pot economisi pânã la aproximativ 15 m3 de gaz natural pe fiecare m2 de perete exterior anual.

       Cheltuielile mai ridicate de la început se recupereazã într-un astfel de caz foarte repede în urmãtorii ani; în timp ce o nouã tencuialã doar ne "împodobeºte" casa, un nou sistem termoizolant ne protejeazã casa mai bine ºi mai ales ne scuteºte remarcabil portmoneul la achitarea cheltuielilor pentru încãlzire.

       Aºadar dacã vã puneþi întrebarea, ce-i de fãcut cu casa Dvs. sã tencuiþi sau sã termoizolaþi - nu ezitaþi!

       TERMOIZOLAÞI ªI SIGUR VEÞI AVEA DE CªTIGAT !

       Comentariu


       • #22
        Raspunsul la intrebarea initiala este ca intrebarea este pusa gresit . Termoizolarea este una ,iar pe ea alegi ce sa pui vopsea sau tencuieli decorative .

        Comentariu


        • #23
         Tencuiala decorativa sau izolatie fatada

         Probabil ca si intrebarea a fost formulata gresit.
         Atat arhitectul prin faptul ca a proiectat-o astfel incat sa nu am nici un stalp in afara, ci acoperiti cu caramida si peretii sunt grosi de 40 cm, cat si constructorul m-au asigurat ca nu ar mai fi necesara si o termoizolatie.
         Astefl incat eu am tencuit-o si am vrut sa aplic peste tencuiala o vopsea structurata. Doar ca m-am cam ingrozit la gandul ca s-ar putea sa ma coste foarte mult (400 mp) si atunci m-am gandit ca daca as termoizola-o nu ar mai trebui sa aplic o vopsea structurata ci doar un lavabil. Poate ca tot atat m-ar costa ca bani, dar macar as mai castiga la pierderile de energie.

         Comentariu


         • #24
          Va recomand CT 60.

          Comentariu


          • #25
           De regula se foloseste un dozaj de 400-500 kg. ciment/ mc

           Comentariu


           • #26
            tencuiala decorativa

            buna ziua,as dor sa fac un tavan cu tencuiala decorativa,in special doresc sa realizez efectul de scoarta de copac,si nu stiu cum se numeste acel produs,ma puteti ajuta?

            Comentariu


            • #27
             In functie de granulatie puteti utiliza :
             -tencuiala minerala Ceresit CT35
             -tencuiala acrilica Ceresit CT63 sau Ceresit CT64.

             Comentariu


             • #28
              multumesc mult.stiti cumva unde are sediu sau unde pot gasi in brasov?

              Comentariu


              • #29
               Pe site Misiunea Casa gasiti magazinele si depozitele care au produse Ceresit.

               Puteti accesa de aici harta respectiva.

               Comentariu


               • #30
                super.niste preturi informative?

                Comentariu

                Procesare...
                X