Stalpi cu colturile cazute dupa decofrare

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Cezar C
    a răspuns
    Aveti dreptate nu am uns cofragul, adevarul este ca sunt un pic stresat din cauza ca peste etaj am sa torn placa si mi-e teama sa nu fie probleme. Deschiderile nu sunt mari3,5x3,5 si peretii interiori sunt din caramida de 25.

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Cel mai probabil nu ati uns cofragul cu o solutie de decofrare gen decofrol.

    Lasă un comentariu:


  • Cezar C
    a răspuns
    Multumesc pt raspuns, ma simt mai usurat, dar imi puteti spune care ar fii cauza, pentru aceste crapaturi ? vreu sa precizez ca la partier am turnat stalpii in aceleasi conditii si nu am avut nici un stalp crapat, iar la etaj 7dintre ei sunt cu crapaturi iar ceilalti 5 sunt perfecti(bine perfecti nu dar se intelege ce vreau sa spun ).Bucatile desprinse nu sunt faramicioase ba din contra. Astept opiniile dumneavoastra,chiar si criticile sunt binevenite. Cu respect.

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Nu sunt probleme majore. Puteti sa reparati colturile stalpilor cu ajutorul produselor speciale ale sistemului Ceresit PCC.

    Lasă un comentariu:


  • Cezar C
    a creat un topic Stalpi cu colturile cazute dupa decofrare

    Stalpi cu colturile cazute dupa decofrare

    Buna, ma numesc Cezar si apelez si eu la sfaturile dumneavoastra, referitor la o problema care o am la turnarea stalpilor de rezistenta de etaj.
    Am sa incerc sa explic in cateva cuvinte. Casa are o amprenta la sol de 80 mp, si o construiesc in regie proprie (defapt lucrez eu si cu fratii mei) un pic atipic sa spunem asa, in sensul ca mai intai torn stalpii si dupa aia fac zidaria .Problema a aparut la stalpii de la etaj .Mentionez ca am respectat reteta de beton B250, si am pus 60kg ciment la un stalp de 25x25x250, sort si nisip. Am decofrat dupa 3 saptamani iar la unii stalpi mi-au cazut colturile. Am sa incerc sa atasez niste foto
    Fișiere Atașate
Procesare...