Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Constructie baie si bucatarie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Constructie baie si bucatarie

  Buna,

  Vreau sa construiesc o baie si o bucatarie mica pe langa un hol deja existent, peste o gradina de aproximativ 250 x 600 centimetri. Am atasat cateva poze, holul este putin ridicat (doua trepte) si baia si bucataria trebuie sa fie la acelasi nivel sau nu neaparat in cazul in care aveti alta solutie mai simpla/ieftina.

  In principiu, daca este mai ieftin si la fel de rezistent, as fi dispus sa il fac pe structura de lemn cu termoizolatie si polistiren pe exterior. Inaltimea e undeva la 2.5 metri si am nevoie si de un acoperis foarte simplu.

  Puteti sa imi spuneti de unde sa incep, un pret foarte aproximativ, macar in linii mari cu marja de eroare sa stiu cu ce am de-a face si eventual care e cea mai buna strategie? Nu vreau nimic iesit din comun, sa fie ceva simplu si bun, fara nimic complicat in cazul in care se poate.

  Structura ma intereseaza in special, canalizarea si acoperisul, finisajele din interior sunt mai usor de facut si calculat la locul faptei.

  Multumesc!
  Fișiere atașate

 • #2
  Re: Constructie baie si bucatarie

  Postat în original de Maiu
  ....Structura ma intereseaza in special, canalizarea si acoperisul, finisajele din interior sunt mai usor de facut si calculat la locul faptei.
  Structura constructiei o sa va fie precizata in proiectul de constructie pe care o sa trebuiasca sa o aveti pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

  Un alt spatiu nu puteti reamenaja pentru o baie ?

  Comentariu


  • #3
   Am inceput sa discut cu un diriginte de santier si ma va ajuta cu demesurile necesare pentru obtinerea autorizatiei. Inca nu l-am adus la locul constructiei si ma gandeam ca ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru a mentine costurile cat de cat reduse. Din pacate nu exista alt spatiu disponibil.

   Comentariu


   • #4
    O constructie anexa din lemn implica costuri mai mari pentru realizarea termo/hidroizolatiei. Personal as opta pentru o constructie anexa realizata din BCA.

    Comentariu


    • #5
     Personal as opta pt modelul clasic din zidarie.
     Eu am facut asemanator o anexa la casa care cuprindea un dormitor cu un dressing alaturat si o camara.
     Am optat pt caramida si apoi totul am imbracat in rigips pe structura exceptie facand camara unde am tencuit +tinci si apoi lavabila.
     Nu am bagat meseriasi decat la finisajul rigipsului si la tencuit.
     O parere in plus nu strica niciodata !

     Comentariu


     • #6
      Maine trebuie sa primesc 3 oferte de pret, toate si pentru la cheie, pentru la rosu si eventual numai manopera separat. O oferta e si pentru structura pe caramida si pentru lemn ca sa am de ales. Cam la ce ar trebui sa ma astept pentru cei aproximativ 12 metri patrati si numai 2 ziduri de constructie, fundatie, structura si acoperis?

      Comentariu


      • #7
       Postat în original de Maiu
       Maine trebuie sa primesc 3 oferte de pret, toate si pentru la cheie, pentru la rosu si eventual numai manopera separat. O oferta e si pentru structura pe caramida si pentru lemn ca sa am de ales. Cam la ce ar trebui sa ma astept pentru cei aproximativ 12 metri patrati si numai 2 ziduri de constructie, fundatie, structura si acoperis?
       Aparent pentru structura constructiei din lemn costurilor vor fi mai reduse, cheltuieli majore vor fi in realizarea termo/hidroizolatie.
       Sunt curios ce oferte ati primit. Va rog sa ne precizati suma ceruta in oferte.

       Comentariu


       • #8
        Buna,

        Acestea sunt preturile pentru materiale:

        Rosu lemn - 4.000 lei
        Rosu caramida - 5.000 lei

        Exterior - 1.000 lei
        Interior - 3.000 lei

        Preturile pentru manopera:

        Rosu - 3.000 lei
        Cheie - 4.500 lei

        Concluzie

        Total la rosu lemn: 7.000 lei
        Total la rosu caramida: 8.000 lei
        Total la cheie lemn: 11.000 lei
        Total la cheie caramida: 12.000 lei


        Sincer sa fiu, eu am nevoie de o structura buna cu finisaje mici spre medii. E vobra de o constructie in care voi locui un an sau doi, nu vreau sa imi bat joc de ea, dar nici sa ingrop banii fara motiv.

        As prefera sa cumpar eu materialul dupa instructiunile mesterului, sa platesc pe cineva pentru manopera la rosu si sa ma ocup eu de finisajele care pot fi facute de un incepator.

        Cum sunt preturile?

        Comentariu


        • #9
         Am mai primit o oferta. 10.500 lei la rosu materiale si manopera (din caramida). E normal sa mi se pare exagerat? Eu vreau o constructie cat mai simpla si numai preturi de genul acesta am primit.

         Comentariu


         • #10
          Ce lucrari cuprinde oferta pentru structura din lemn ?

          Comentariu


          • #11
           Răspuns la: Constructie baie si bucatarie

           Buna acelasi lucru il doresc si eu sa construiesc o bucatarie si o baie la o camera deja construita,totalul construit va fi de 15 mp.Maiu la ce costuri ai ajuns?

           Comentariu

           Procesare...
           X