Postat în original de cazaretm
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Armatura nervometal
Adună
Acest topic este închis
X
X
-
-
Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn
Postat în original de emanuelguzu Vezi postFolositi ARMATURA DE NERVOMETAL,creste rezistenta,nu este nevoie de cofrare,izoleaza fonic mai bine ca lemnul,izoleaza termic mai bine ca lemnul deoarece se formeaza o placa compacta.Si din nimicuri poti face ceva bun .
-
Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn
Postat în original de coby Vezi postAsta e fenomenala , izoleaza fonic si termic ?! mai bine ca lemnul .. ? De unde le scoateti ?
Comentariu
-
-
Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn
Postat în original de FilipT Vezi postSi totusi laptele de ciment nu se scurge prin aceasta minunata inovatie a tehnicii?
Puneti niste poze la o rezolutie mai mare, de pe un santier unde folositi asa ceva, sa vedem si noi, cum se procedeaza.
Comentariu
-
Răspuns la: Izolare fonica planseu lemn
BETONUL ESTE O PASTA...NU E APA SA SE SCURGA.Betoanele sunt produse artificiale cu aspect de conglomerat care se obțin în urma întăririi unor amestecuri bine omogenizate de liant, apă și agregate, eventual aditivi. Amestecul de liant și apă formează o pastă care, în urma unor procese fizico-chimice, se întărește transformându-se într-o substanță solidă care leagă între ele granulele de agregat, dând astfel caracterul de monolit al betonului. Betonul prezintă o bună rezistență la solicitarea de compresiune, dar la solicitarea de tracțiune rezistența betonului este mult mai scăzută (aproximativ de 10 ori mai mică decât cea la compresiune). Din acest motiv pentru a îmbunătăți comportarea materialului la diferite tipuri de solicitări betonul poate fi armat cu diferite produse din oțel.
În industria construcțiilor, betonul, și în special cel armat și precomprimat, reprezintă principalul material de construcții, folosit la structuri, datorită avantajelor pe care le are: durabilitate, executarea elementelor de contrucții sub orice formă, rezistență la foc, caracterul monolit și masivitatea construcțiilor, costul redus.
Acest lucru face ca betoanele să fie materiale foarte variate în ce privește proprietățile lor tehnice, modul de fabricare și punere în lucru. În funcție de modul de armare se clasifică în:
beton cu armătura flexibilă;
beton cu armătura rigidă;
beton precomprimat.
Comentariu
-
-
Răspuns la: Armatura nervometal
Inainte de a posta noi mesaje, am doua rugaminti:
-prezentati-ne solutia integrala de realizare a unui planseu de acest tip, utilizand acest tip de armatura; nu prezentati din start doar o armatura care nu poate face singura minuni;
-evitati comparatiile exagerate cu alte solutii care sunt raspandite pe scara larga si au fost verificate sute de ani; de regula cei care realizeaza care standard din lemn nu utilizeaza plansee din beton peste structurile din lemn.
Evident ca discutiile pot fi pe diverse variante, de la cele clasice pana la unele moderne, combinand diferite materiale.
Asteptam informatii noi, relevante.
Comentariu
-
-
Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn
Postat în original de emanuelguzu Vezi postCred ca FEMONENALI sunt multi FORUMISTI...)
Si din nimicuri poti face ceva bun .
Comentariu
-
Răspuns la: Armatura nervometal
mai oameni buni...am mai spus si va repet...nu inteleg ce vreti? vreti sa vedeti cu ochii vostri dati o vizita pe la galati,am sa va dau explicatii concrete,cine are cunostinta o sa realizele ca este intradevar mai bun,cine e de rea vointa....e treaba lui:tehnologia este unrmatoarea:se bate armatura pe placa de lemn cu scoabe,nu este nevoie de cofrare,se toarna 5 cm de beton,nu curge nici betonul nici laptele de beton prin armatura,nu se indoaie armatura,se formeaza o placa compacta,betonul este mai bun izolator fonic decat lemnul in general,se evita riscul crapaturilor in tavanele de rigips deoarece grinzile nu mai lucreaza caci sunt prinse in beton,pierderile de caldura sunt mai mari in cazul in care se foloseste lemn(dusumea)deoarece exista pierderi printre rosturile de imbinare a dusumelei,armatura de nervometal si 5 cm de beton formeaza o placa compacta fara rosturi...fiecare isi face casa cum vrea,oricine vrea sa vada cateva placi cu structura de lemn cu armatura si beton va las email caci nr de tel nu pot sa las ca nu vreau sa fiu sunat de fel si fel de personaje...nu exagerez deloc ca in lume se foloseste de 100 de ani,in spania daca cautati pe net se foloseste de 50 ani,si tehnologia este inventata in america de 100 de ani pentru case de lemn unde se doreste izolatie fonica si rezistenta crescuta mai buna,astept raspuns de la moderator sa imi confirme ca pot sa afisez email....caci majoritatea comentariileo mi lea sters...eu sunt de parere ca lumea ar trebui sa stie...si cei ca dumneavoastra ar trebui sa incurajati aceasta metoda,acordati putina atentie si faceti diferenta intre metoda traditionala si metoda cu armatura cu nervometal,clientii cauta manopera si materiale mai ieftine,este greu sa crezi ca in zilele noastre se poate mai multa rezistenta,manopera mai scazuta,izolatie fonica mai buna,eu va spun din experienta caci am folosit aceasta armatura la sute de placi de lemn si de fier,am folosit aceasta armatura pana si la stalpi telefonici de lemn..amtencuit stalpu de lemn,am facut arcade la exterior cu aceasta armatura....nu mai are rost sa mai intru in polemica cu nimeni....sunt dezamagit ...
Comentariu
-
Răspuns la: Armatura nervometal
Postat în original de emanuelguzu Vezi postmai oameni buni.....sunt dezamagit ...
si cand zici de tencuieli pe stalpi de lemn telefonici)) ma umfla rasul
Si din nimicuri poti face ceva bun .
Comentariu
-
Răspuns la: Armatura nervometal
Postat în original de coby Vezi postSi eu is dezamagit de atatea minciuni de produse " miraculoase " care izoleaza si termic si fonic mai bine decat orice inventat pana acuma + ca e cel mai ieftin si usor de lucrat etc
si cand zici de tencuieli pe stalpi de lemn telefonici)) ma umfla rasul
Instalatii verificari-revizii gaze
Comentariu
Comentariu