Armatura nervometal

Adună
Acest topic este închis
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Mircea_G
    a răspuns
    Răspuns la: Izolare fonica planseu lemn

    OK. zic si eu , puneti niste poze clare si la rezolutie mare , cu etapele constructiei . Pare interesant , dar sa ne facem o idee .
    Sa vedem si etapele ...
    Ultima editare de Mircea_G; 20.apr.2014, 13:02.

    Lasă un comentariu:


  • emanuelguzu
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn

    Postat în original de FilipT
    Si totusi laptele de ciment nu se scurge prin aceasta minunata inovatie a tehnicii?
    Puneti niste poze la o rezolutie mai mare, de pe un santier unde folositi asa ceva, sa vedem si noi, cum se procedeaza.
    Nu se scurge laptele de ciment,stati fara grija,se formeaza pe dedesupt niste celule...un fel de scursuri care creaza aderenta in cazul in care doriti sa tencuiti sau gletui suprafata dintre grinzi,acum depinde...daca esti constructor nu FORUMIST...si ai o plasa acasa de cernut nisip...fati 2 lopeti de beton normal...nici moale nici tare...si punele pe plasa de cernut nisip si imi spui tu daca se scurge laptele,in primul rand betonul lasa APA deasupra lui,nicidecum lapte de ciment,NERVOMETAL este un CADRU METALIC,nu este o plasa,are rol de COFRAG DAR SI DE ARMATURA,imi pare rau pentru majoritatea in general....orice doreste sa se convinga si doreste sa folosesca aceasta tehnoogie simpla dar si mai buna ai invit la Galatii sau la Braila unde avem deja pus in practica ARMATURA DE NERVOMETAL,spre surprinderea multor...asa zisi MESTERI...clienti au optat pentru varianta cu armatura,datorita pretului mai mic,rezistentei,izolatiei fonice...nu inteleg constructorii...e mai bine sa eviti daca nu cunosti,acum 15 ani daca ma duceam la un constructor si ai spuneam sa puna polistiren pe casa...imi spunea ca nu se poate...cu fel si fel de scuze precum ca nu e rezistent..til rupe vantul,til manaca vrabiile...numai aberatii,cu toate ca dupa 15 ani multi nu stiu ca polistirenul se pune la pieptene,se tencuieste prima data si apoi se monteaza la pieptene ca faianta,oamnei buni...prima data a fost sipca cu pamant in pod,apoi scandura,obs...si acum armatura de nervometal...trezitiva,se foloseste in europa de 100 de ani armatura de nervometal.
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • FilipT
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn

    Si totusi laptele de ciment nu se scurge prin aceasta minunata inovatie a tehnicii?
    Puneti niste poze la o rezolutie mai mare, de pe un santier unde folositi asa ceva, sa vedem si noi, cum se procedeaza.

    Lasă un comentariu:


  • emanuelguzu
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn

    Postat în original de coby
    Asta e fenomenala , izoleaza fonic si termic ?! mai bine ca lemnul .. ? De unde le scoateti ?
    Cred ca FEMONENALI sunt multi FORUMISTI...care dupa ureche comenteaza si eii...eu vin cu argumente:ATI CALCAT VREODATA PE O DUSUMEA DE LEMN SA OBSERVATI IZOLATIA FONICA CARE O OFERA LEMNUL?Dumneata imi spui mie ca daca bati dusumea pe grinzile de lemn a unei placi placa respectiva nu are pierderi de caldura?ce facem cu rosturile de la dusumea?caldura se pierde printre ele....referitor la armatura de nervometal,in primul rand ca creeaza o aderenta pentru pentru betonul in strat de 5cm care se toarna peste ea,nu este nevoie de cofrare si suprafata de beton care se toarna peste armatura este COMPACTA...nu spun ca este izolator....spun ca nu se piarde asa de multa caldura,caci la scandura se pierde printre rosturi...,FORUMISTII..recomanda osb,lemn sau dulap de 5 cm,peste care se toarna sapa si peste 3 luni scoatem sapa cu mana...nu poti sa imi spui mie ca se lipeste sapa sau betonul de lemn ca am construit 400 de case pana acum,si apoi placheaza cu rigips si binenteles ca lemnul lucreaza si in 1 an CLIENTII va suna si va face de ras...raspunsul il stim....DOMNUL MEU..LEMNUL LUCREAZA...CE SA VA FAC EU..stiu metodele TRADITIONALE...eu va prezint cel mai bun produs si sper sa va reveniti si sa optati pentru tehnologie si calitate,este simplu....se bate armatura peste grinzi cu scoabe de lemn de 5 cm,nu este nevoie sa cofrati,stati fara grija ca nu curge betonul prin ea,nu se indoaie cand turnati betonul pe ea,se toarna 5 cm de beton si cam asta e tot,avantaje:nu este nevoie de cofrare,are rolul de cofrag dar si de armatura,grinzile de lemn nu mai lucreaza caci sunt intepenite cu armatura si beton,armatura are o greutate mult mai redusa ca scandura,cantareste 2 kg pe mp,daca cautati scuze ca e placa grea ...va spun ca betonul care il torn eu pe armatura e la fel de greu ca sapa dumneavoastra,DIFERENTA O FACE CA EU AM O PLACA ARMATA,si dumneavoastra aveti o suprafata neaderenta de lemn peste care turnati beton sau sapa,revenim....rigipsul placat pe dedesupt nu mai crapa,grinzile nu mai fac burta indiferent de lungimea lor,PENTRU TOTI CEI CE CITESC ACEST MESAJ:PRETUL ACESTEI TEHNOLOGII ESTE MAI SCAZUT SI MAI BUN,faceti_va socoteala singuri...pretul ARMATURI DE NERVOMETAL ESTE DE 45 RON MP,TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN TARA,SI GARANTIE 50 ANI PENTRU ORICE PLACA UNDE SA FOLOSIT NERVOMETAL.
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • coby
    a răspuns
    Răspuns la: Răspuns la: Fonoizolare pardoseala din lemn

    Postat în original de emanuelguzu
    Folositi ARMATURA DE NERVOMETAL,creste rezistenta,nu este nevoie de cofrare,izoleaza fonic mai bine ca lemnul,izoleaza termic mai bine ca lemnul deoarece se formeaza o placa compacta.
    Asta e fenomenala , izoleaza fonic si termic ?! mai bine ca lemnul .. ? De unde le scoateti ?

    Lasă un comentariu:


  • emanuelguzu
    a creat un topic Armatura nervometal

    Armatura nervometal

    Postat în original de cazaretm
    De curand am cumparat o casa constructie veche (cca 120 ani) dar renovata ce are o mansarda necompartimentata de 270 mp a carei podea este realizata din dulapi de lemn de 5 cm grosime batuti peste grinzi. Dedesubt exista o folie dupa care urmeaza un gol de aprox 30 cm si placile de gips carton montate pe schelet metalic.
    In momentul de fata zgomotul de impact (zgomotul aerian mai redus) se aude f tare la parter si as dori sa aflu ce solutie sa adopt pt a rezolva problema atat fonic cat si termic.
    In proiectul casei (pe care il detin acum) era prevazut ca in acel gol sa se monteze vata de 15 cm grosime iar peste podeaua din dulapi erau prevazute placi de OSB.
    Din pacate executantul impreuna cu beneficiarul nu au montat acea vata (s-au zgarcit la tarate dupa ce au cheltuit 95.000 euro cu restul lucrarilor), ramanand o caseta goala, pe considerentul ca aceasta constructie va fi incalzita in totalitate, nemaifiind necesara izolatia termica intre nivele.
    M-am gandit la tot felul de variante: covoare de cauciuc, polistiren extrudat, vata rigida, eventual o spuma tare? , introducerea vatei in acea caseta prin desfacerea podelei din dulapi (desi am inteles ca e cam greu de facut din cauza stalpilor de sustinere ai acoperisului plus existenta a nu stiu ce clesti metalici de prindere pe dedesubt).
    Ma intereseaza un rezultat bun avand in vedere ca o data realizata lucrarea (si platita) e mult mai greu si scump sa o refaci daca nu are rezultatul scontat.
    Dulapii de lemn se pare ca nu au fost uscati si in cei 3 ani de cand au fost montati s-au uscat si deformat in mod diferit aparand si diferente de nivel pe care m-am gandit sa le rindeluiesc sau raschetez cumva.
    Atasez niste poze si va rog mult sa-mi dati o solutie deoarece luna viitoare planuiesc sa ma apuc de santier, caldura de la parter pierzandu-se imediat ce opresc centrala termica (ceea ce e mare pacat atata timp cat zidurile sunt izolate termic si au aproape 1 metru grosime).
    Folositi ARMATURA DE NERVOMETAL,creste rezistenta,nu este nevoie de cofrare,izoleaza fonic mai bine ca lemnul,izoleaza termic mai bine ca lemnul deoarece se formeaza o placa compacta.
Procesare...