Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dilema varuit/zugravit casa la exterior si gard din placi de beton !

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Dilema varuit/zugravit casa la exterior si gard din placi de beton !

  Buna ziua! Vreau sa varuiesc/zugravesc o casa la exterior si un gard! Este o casa destul de mare si anume cu multi metri patrati! Dilema mea este ca nu stiu nimic despre asta si nu stiu ce trebuie sa folosesc! Adica, am auzit de tencuiala decorativa, gaz beton, var lavabil si nu stiu nimic despre aceste optiuni! As vrea sa aflu pareri despre fiecare, avantaje si dezavantaje, ce as putea sa folosesc la un pret decent dar sa si tina sau ceva care costa mai mult si tine bine! As vrea sa vad variantele pe care le am sa pot face un calcul sa vad daca ma incadrez in bani! Casa in momentul de fata este cu polistirenul pus+ plasa si doua maini de adeziv! Mai departe ce trebuie facut?? Se da tinci parca si dupa aia nu stiu ce sa folosesc! Dupa care am gardul din placi de beton cu model care la fel nu stiu cu ce sa-l vopsesc! Am vazut pe net ca unii lau dat cu lac, dar ce fel de lac, de unde, procedeu, nu stiu!!
  Multumesc anticipat!!Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	02012011(010).jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	197,3 KB 
ID:	638933Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	08012011(003).jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	221,9 KB 
ID:	638934

 • #2
  Răspuns la: Dilema varuit/zugravit casa la exterior si gard din placi de beton !

  Avănd in vedere că nu v ați mai ocupat cu așa ceva ar fi mai bine sa luați un meseriaș. Nu este chiar așa simplu cum vă pare.

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Dilema varuit/zugravit casa la exterior si gard din placi de beton !

   Postat în original de Ursu82_kiki Vezi post
   ..... ce as putea sa folosesc la un pret decent dar sa si tina sau ceva care costa mai mult si tine bine! As vrea sa vad variantele pe care le am sa pot face un calcul sa vad daca ma incadrez in bani! [/ATTACH]
   Pe fatade aplicati o tencuiala decorativa + amorsa compatibila iar pe gard o vopsea lavabila de exterior + amorsa compatibila.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Dilema varuit/zugravit casa la exterior si gard din placi de beton !

    Nu aveam de gand sa fac eu! Tot un meserias o sa faca! Eu vroiam sa stiu ce sa aleg sa fac! Nu stiu ce e ieftin, rentabil in timp si ce se mai poarta! Ma interesa si procedura de lucru, ca poate vine un "meserias" vai de capul lui, si vroiam sa stiu si eu teorie, ce si cum sa nu ma faca din vorbe! Ceva preturi care se practica pe mp stiti? Multumesc!

    Comentariu

    Procesare...
    X