Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Finisare casa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Daca vorbim de gletul de incarcatura eu dau o mana pe un perete sau 2 si cand se trage un pic dau si a 2 a mana.Am obsevat ca daca las sa se usuce prima mana complet cea de a 2 nu mai face priza asa buna.Daca a 2 mana este gletul de finisaj se lasa prima mana sa se usuce peste tot si apoi se aplica cel de finisaj.

  Comentariu


  • Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Vreau sa montez un lavoar din granit pe blat de marmura. Voi face doua gauri in bucata de marmura,o gaura pt alimentarea cu apa care vine la baterie si o gaura pt scurgere. Cu ce pot lipi lavoarul de blat in zona scurgerii?Ma gandesc ca putin silicon ar fi deajuns, tinind cont ca se va stringe si cu piulita coroana de la scurgere,dar nu vreau sa gresesc. Voi atasa o poza mai jos cum vreau sa pun lavoarul. Daca e bn cu putin silicon,ce fel de silicon recomandati ori ce altceva? Va multumesc foarte mult!
   Ultima editare de BuganuN; 13.mai.2019, 23:34.

   Comentariu


   • Cel mai bine ar fi sa utilizati adezivul Moment One for All

    Comentariu


    • Va multumesc!

     Comentariu     • Buna seara.
      Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu o informatie. Am o nelamurire la un tavan. Vreau sa dau cu glet un tavan. Cand s-a turnat placa mesterii au pus acele distantiere pentru fier beton. Acum in tavanul de la parter se vad in unele locuri putin acele distantiere din plastic. 1.Se poate da cu glet peste ele? 2. Mai bine sa dau o mina de adeziv si sa pun pun plasa din fibra de sticla si apoi glet? Atasez o poza mai jos. Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20210403_165649.jpg 
Afișări:	38 
Mărime:	131,8 KB 
ID:	684147 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20210403_165659.jpg 
Afișări:	35 
Mărime:	145,9 KB 
ID:	684148 Va multumesc mult!
      + Mai multe opțiuni

      Comentariu


      • Se pot rupe la nivel, nu sunt o problema.
       Cand s-a turnat placa au folosit folie de polietilena, ai suprafata slab aderenta, se vede ca este lucioasa. Ar trebui sa dai o prima mana de grund de contact (punte de aderenta) care sa mareasca aderenta, altfel tavan din gipscarton.
       VYS Blog - 100 % D I Y
       Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

       Comentariu

       Procesare...
       X