Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Protectie antivant pentru zidarie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

  Buna ziua,


  In proiect am B200 dar am zis sa fie mai rezistent. Am adus pana la urma nisip separat si 2 sorturi amestecat cu margaritar si piatra de 8/16. Sper acum sa fie ok.

  Multumesc,

  Comentariu


  • #17
   Răspuns la: Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

   Postat în original de raul_alexandru Vezi post
   Am adus pana la urma nisip separat si 2 sorturi amestecat cu margaritar si piatra de 8/16. Sper acum sa fie ok.
   Atentie la cum masurati cantitatile din reteta. Incercati ca la fiecare sarja de beton sa aveti aproximativ aceasi cantitate de ciment + agregate. Nu uitati ca sa vibrati elementele turnate din beton.

   Comentariu


   • #18
    Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

    Buna ziua si bine v-am regasit.

    Sunt foarte bucuris sa va pot spune ca am ajuns aproape de final. In acest moment ma aflu la etapa montaj folie peste astereala, as vrea daca se poate un mic afat in cea ce priveste calitate pret, tip folie anticondens si eventual de la ce producator. Pe site-urile de la retail-eri gen De...de....nu ma descurc deloc cu oferta prezentata de ei.

    Multumesc frumos, o zi buna sa aveti.

    Comentariu


    • #19
     Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

     Cel mai bine ar fi daca ati opta pentru un sistem de invelitori de la un singur producator. Acel producator are toate materialele necesare pentru realizarea invelitorii incepand cu folia anticondens si terminand cu accesorii necesare.

     Comentariu


     • #20
      Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

      Buna ziua,

      Multumesc pentru raspuns d-le MC. Am cumparat totusi delta vent s 150g care este deja montata. Totusi am o mica problema. Nu am apucat sa montez invelitoarea datorita la vremea nefavorabila, am constatat umezeala de la ploaie sub astereala, si cateva pete umede pe jos in pod pe unde picura. Mentionez ca nu este foarte multa umezeala si nu peste tot, doar cateva portiuni. Folia a fost montata de la streasina spre coama cu petrecere peste coama cu suprapunere de 15cm in linie cu instructiunile de montaj desenate pe folie. Sipcile verticale au fost batute in cuie pe capriori atat cat am putut urmari linia capriorilor datorita asterealei. Evident mai sunt si cateva cuie ratate ( batute in astereala nu intre scanduri ). Acum presupun si sunt constient ca folia nu este conceputa pentru a retina toata apa de la ploaie fara invelitoare. Este posibil sa am probleme atunci cand se va forma condensul de sub tabla? Va rog mult cu un sfat ce sa fac in cazul de fata, ma gandesc ca nu apuc sa mai pun invelitoarea anul acesta si sa dau sipcile jos in primavara dupa care sa mai montez un rand de folie peste cea existenta. Credeti ca va fi o solutie eficienta?

      Multumesc.
      Ultima editare de raul_alexandru; 29.oct.2017, 08:30.

      Comentariu


      • #21
       Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

       Nu montati doua straturi de folie deoarece nu cred ca o sa aveti probleme cu umezeala provenita din condens deoarece este o cantitate cu mult mai mica de apa decat in cazul unei ploi. Daca nu apucati sa montati invelitoarea anul acesta protejati cu o folie etansa tot acoperisul deoarece folia anticondens se va distruge.

       Comentariu


       • #22
        Răspuns la: Protectie antivant pentru zidarie

        Multumesc frumos pentru raspuns.

        Comentariu

        Procesare...
        X