Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Înălțare pereți paiantă

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Înălțare pereți paiantă

  Salutare!

  Acesta este primul meu topic, nici măcar nu știu dacă l-am pus unde trebuie, dar aș aprecia atât de mult dacă m-ați ajuta, încât aș fi în stare să copiez apoi cuvânt cu cuvânt fiecare idee în pagina în care trebuie.

  Am 24 de ani și am devenit proaspăt proprietar. Nu am putut mai mult (din fonduri proprii, banuți munciți cu greu) decât o casă bătrânească. E din chirpic, dar arată extrem de bine (după părerea și gusturile mele). Însă sunt atât de începător în ale "proprietăritului" și ale renovării încât mă izbesc cu capul de tot felul de problemuțe.

  Am o baie în casă, făcută din chirpic, acoperită cu rigips pe interior, gresie pe jos și pe pereți până la un anumit nivel. Ideea e că a fost construită în cădere și pereții sunt foarte scunzi. Ce pot să vă zic e că în zona din spate dau cu capu în tavan, nefiind foarte înalt )

  Aș vrea să știu dacă există posibilitatea de a ridica pereții și de a pune un acoperiș nou peste.

  Dacă nu există această posibilitate, m-aș gândi să zidesc din BCA cu stâlpi în colțuri, exact pe marginea peretelui actual, pentru a înălța peretele, după care să sparg baia din interior și să rămână cea de BCA. Asta ar fi oke și aș avea nevoie de autorizație pentru așa ceva?

  Pentru a vă face o idee, despre ce vorbesc, am atașat și o poză cu pricina (e vorba de chichineața din stânga)
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	179383479_1_644x461_vand-casa-in-galbeni-filipesti-bacau-bacau_rev001.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	48,1 KB 
ID:	642249

 • #2
  Răspuns la: Înălțare pereți paiantă

  Din ce se vede se pare ca anexa are probleme si cu fundatia asa ca recomandarea mea ar fi sa demolati anexa si sa o reconstruiti ca la carte.

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Înălțare pereți paiantă

   Postat în original de Specialistul MC Vezi post
   Din ce se vede se pare ca anexa are probleme si cu fundatia asa ca recomandarea mea ar fi sa demolati anexa si sa o reconstruiti ca la carte.
   Mulțumesc! Am chemat un specialist la fața locului pentru a-mi da soluția. Urmează să mă apuc de treabă în vară. O să fie reconstruite de la zero baia și bucătăria, iar casa veche o să fie consolidată și amenajată interior până o să reușim să ne apucăm de una nouă.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Înălțare pereți paiantă

    Ati optat pentru solutia corecta. Va reasteptam pe forum.

    Comentariu

    Procesare...
    X