Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fisuri pereti dupa renovare

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Fisuri pereti dupa renovare

  Se da un apartament cu 3 camere la ultimul etaj.

  Am renovat sufrageria cap-coda: dat jos tencuiala, tencuit, glet incarcare si finisare +plasa, lavabil, totul facut de un singur mester.

  Toata lucrarea a durat cam o luna , cu timpi diferiti intre lucrari: la tencuit a lucrat mai mult pt ca fiind un singur om s-a miscat mai greu, plus ca mai avea si servici.

  Daca nu ma insel, nu a aplicat amorsa pe tavan inainte de tencuiala, iar dupa glet a dat destul de repede cu lavabil.

  Tencuiala a fost facuta din nisip+ciment+var. Am avut un gand sa iau mortar dar am inteles ca m-ar fi costat mult mai mult.Camera a fost aerisita tot timpul.

  La sfatul mesterului am luat o lavabila Casa Bella, care s-a dovedit a fi o porcarie (deh..ieftina) nevand putere de acoperire. De aici a inceput circul, am cumparat lavabil Aplalux si dupa 3-4 maini a iesit bine treaba, chiar daca au ramas portiuni pe pereti cu niste pori.

  Dupa 2 saptamani de la finalizarea lucrarii m-am trezit cu niste crapaturi pe tavan un pic scorojite, iar pe 2 dintre pereti alte fisuri mai fine.

  Am ciocanit pe langa fisurile de pe tavan si am observat ca suna a gol in unele locuri, semn ca tencuiala s-a desprins. Pe ceilalti pereti nu suna a gol dar si fisurile sunt mai fine.

  O sa mai astept vreo luna sa vad cum mai avanseaza.

  Ce e de facut pt reparatia fisurilor? care ar fi etapele fara sa fac prea mare deranj ?
  Fișiere atașate

 • #2
  Răspuns la: Fisuri pereti dupa renovare

  Postat în original de ccrys Vezi post
  Ce e de facut pt reparatia fisurilor? care ar fi etapele fara sa fac prea mare deranj ?
  Adanciti in "V" fisurile dupa care reparati fisurile cu Ceresit Acryl CS11. Dupa intarirea acrylatului slefuiti superficial si aplicati vopseaua lavabila pentru a aduce totul la aceasi nuanta.

  Comentariu

  Procesare...
  X