Fisuri pereti dupa renovare

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • ccrys
    Incepator
    • 26.dec.2017
    • 4

    Fisuri pereti dupa renovare

    Se da un apartament cu 3 camere la ultimul etaj.

    Am renovat sufrageria cap-coda: dat jos tencuiala, tencuit, glet incarcare si finisare +plasa, lavabil, totul facut de un singur mester.

    Toata lucrarea a durat cam o luna , cu timpi diferiti intre lucrari: la tencuit a lucrat mai mult pt ca fiind un singur om s-a miscat mai greu, plus ca mai avea si servici.

    Daca nu ma insel, nu a aplicat amorsa pe tavan inainte de tencuiala, iar dupa glet a dat destul de repede cu lavabil.

    Tencuiala a fost facuta din nisip+ciment+var. Am avut un gand sa iau mortar dar am inteles ca m-ar fi costat mult mai mult.Camera a fost aerisita tot timpul.

    La sfatul mesterului am luat o lavabila Casa Bella, care s-a dovedit a fi o porcarie (deh..ieftina) nevand putere de acoperire. De aici a inceput circul, am cumparat lavabil Aplalux si dupa 3-4 maini a iesit bine treaba, chiar daca au ramas portiuni pe pereti cu niste pori.

    Dupa 2 saptamani de la finalizarea lucrarii m-am trezit cu niste crapaturi pe tavan un pic scorojite, iar pe 2 dintre pereti alte fisuri mai fine.

    Am ciocanit pe langa fisurile de pe tavan si am observat ca suna a gol in unele locuri, semn ca tencuiala s-a desprins. Pe ceilalti pereti nu suna a gol dar si fisurile sunt mai fine.

    O sa mai astept vreo luna sa vad cum mai avanseaza.

    Ce e de facut pt reparatia fisurilor? care ar fi etapele fara sa fac prea mare deranj ?
    Fișiere Atașate
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 35026

    #2
    Răspuns la: Fisuri pereti dupa renovare

    Postat în original de ccrys
    Ce e de facut pt reparatia fisurilor? care ar fi etapele fara sa fac prea mare deranj ?
    Adanciti in "V" fisurile dupa care reparati fisurile cu Ceresit Acryl CS11. Dupa intarirea acrylatului slefuiti superficial si aplicati vopseaua lavabila pentru a aduce totul la aceasi nuanta.

    Comentariu

    Procesare...