Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Zidarie din caramida cu goluri

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Puteti lua si jumatati de caramida porotherm. Daca nu se poate taia cu flexul, dar se mai si sparg ... Iese mult mai frumos cu jumatati.
  Trebuie asteriala sub tigla metalica sau sub orice, normal, ca doar nu faceti o magazie sau un depozit
  Asculta-i pe toti si fa cum e mai bine!

  Comentariu


  • #17
   Re: Debitare zidarie

   Postat în original de dx
   cu ce pot taia caramida porotherm , dar sa fie ceva ieftin?si am vazut ca la tigla metalica nu se pune asteriala pai peste patrati de 8/10 se pun direct sipci sau cum se procedeaza
   Caramida porotherm se poate debita cu un disc diamantat.

   Sub o invelitoare din tigla de tabla nu este necesar sa montati astereala ci doar sa montati o folie anticondens armata.

   Spatiul de sub invelitoare o sa-l utilizati ca spatiu locuibil (mansarda) ?

   Comentariu


   • #18
    Caramida eurotherm cu nut si feder

    pentru tipul de caramida de mai sus se mai pune mortar si intre caramizi?? eu cred ca nu,pentru ca s-ar strica imbinarea ceea dintre nut sio feder...ce parere aveti?

    Comentariu


    • #19
     Da.

     Comentariu


     • #20
      Caramida Brikston BKS25 vs Poroterm similar

      Salut, de curind am inceput constructia unei case P+1aveam prevazut in proiect caramida de 25,zidarie portanta.Initial ma gindeam sa fac zidaria exterioara cu caramida de 30cm,dar m-am razgindit si am mers pe zid de 25 cm asa cum este in proiect,mentionez ca ,constructia este un duplex impreuna cu fratele meu.Urmaream de mult timp caramida Brikston si am mers pe aceasta marca,am ales BKS 25 am inceput zidaria totul merge bine meseriasul e multumit de caramida pereti ies perfect drepti,dar am intilnit si alti meseriasi care imi zic ca Porothermul de aceiasi grosime e mai bun decit Brikstonul de 25.Desi tind sa cred ca am facut alegerea corecta,tinind cont de rezistenta la compresiune declarata net superioara a celor dela Brikston as vrea sa stiu si parerea dumneavoastra.Va multumesc anticipat.

      Comentariu


      • #21
       Răspuns la: Caramida Brikston BKS25 vs Poroterm similar

       Este bine.

       Comentariu

       Procesare...
       X