Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fatada amenajat in stil vechi

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Fatada amenajat in stil vechi

  In viitorul apropiat, vreau sa ma apuc de constructia unei case. Vreau sa fie in stil vechi, asemanator celui sasesc, mare, inalta, solemna, DAR:

  vreau sa capete acea patinã a vremii, desi va fi o constructie noua, prin culoarea (as prefera un fel de galben spalacit ) si materialele folosite la fatada, as vrea sa redau ceva similar unei case foarte foarte vechi, in asa fel incat sa nici nu-ti treaca prin gand ca este o constructie noua.

  Astept sugestii, si retete, sau orice m-ar putea ajuta.

  Mersi!

 • #2
  casa stil vechi

  Cauta un arhitect sau copiaza o casa veche saseasca pe care sa o construiesti(cea care iti place )In general e bine sa ai un arhitect care sa te sfatuiasca .
  Cat priveste aerul de vechi iti sugerez sa faci ferestrele din lemn startificat inchis la culoare iar usile inchise la culoare si ele sa le dai cu lac nelucios achizitionat de la fabrici de profil(ex Polidelta bucuresti)Imbraci toata casa in lemn masiv de culoare inchisa pui perdelute scurte la ferestre si alegi o inaltime la camere de 3,7-4 metri..Succes Cat priveste vopseaua tot la fabrici de vopsea poti apela si sunt convinsa ca vei rezolva Lacul nelucios nu se gaseste in comert ci se fabrica in general pentru fabrici de mobila deci nu cauta ca o faci degeaaba

  Comentariu

  Procesare...
  X