Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pot sa maresc suprafata vitrata la un apartament de bloc?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pot sa maresc suprafata vitrata la un apartament de bloc?

  Detin un apartament de bloc cu vedere la parcul Tineretului. Simt nevoia de mai multa lumina in casa si cum privelistea e f frumoasa imi doresc sa inlocuiesc aproape in intregime cu geam termopan peretele livingului dinspre balcon. Nu as vrea sa inchid balconul si sa maresc pur si simplu livingul pentru ca gasesc placuta si existenta unui balcon deschis, ingrijit. M-am gandit ca as putea sa inlocuiesc de sus pana jos peretele sau numai pana la cota balustradei balconului, pastrand bineinteles in laterale stalpii de rezistenta.
  Intrebarea mea este daca se poate sa primesc aprobare pentru asa ceva si cam care ar fi latimea stalpilor din laterale care ar trebui pastrata. S-ar putea sa maresc suprafata vitrata si pentru celelalte camere?
  Va multumesc.

 • #2
  Doar un inspector autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii poate decide daca si cum se poate efectua ceea ce doriti dumneavoastra.

  Aveti nevoie de expertiza tehnica pentru pentru obtinerea autorizatie de constructie.

  Comentariu


  • #3
   geam vitrat

   Daca nu e zid de rezistenta e posibil sa primesti aprobare dar poate nu e voie sa modifici nimic cf plan urbanistic .Trebuie vazut .
   In UE nu ii lasa pe locatari nici macar sa puna aer conditionat pe anumite cladiri si nici sa inchida balcoane si cu atat mai mult sa darame...
   Dar pana la urma de ce sa darami zidul; - caci va fi mai cald si va fi mai multa poluare sonora Doar pt priveliste? Renunta la perdele si lasa-le ca in Norvegia -lipsa sau pune doar unele de 20 cm Vei vedea ca e super..Si pe pervaz un sfesnic va crea o atmosfera romantica ....Daca as putea mi-as micsora geamurile...

   Comentariu

   Procesare...
   X