Structura magazie/bucatarie vara

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • popeaica
    Incepator
    • 05.oct.2010
    • 25

    Structura magazie/bucatarie vara

    Salut,

    pe o fundatie ca cea din attach intentionez sa ridic o structura a carei folosinta va fi de spatiu de depozitare (magazie-jumatatea din dreapta) si bucatarie de vara (jumatatea din stinga). Zidaria va fi din boltari cu latimea de 20 cm pe zonele din schita hasurate, iar structura nu va avea placa, doar o centura. Inaltimea va fi de 2.10 m. La fundatie au fost lasate mustati pt stilpii de sustinere. M-ar ajuta citeva sfaturi despre:
    - dimensiunea stilpilor (20×20 ar fi suficient?), grosimea fierului si dimensiunea etrierilor, cit si distanta dintre etrieri
    -dimensiunea centurii (20x12 ar fi ok?), de asemenea grosimea fierului si a etrierilor pt aceasta; distanta dintre etrierii de la centura
    -ce marca de beton trebuie folosit

    Multumesc anticipat!
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 34919

    #2
    Postat în original de popeaica
    dimensiunea stilpilor (20×20 ar fi suficient?), grosimea fierului si dimensiunea etrierilor, cit si distanta dintre etrieri
    4 fire de fier striat PC52 de Ø14 cu etrieri de 15/15 din OB37 Ø6 distantati la 15 cm.

    -dimensiunea centurii (20x12 ar fi ok?), de asemenea grosimea fierului si a etrierilor pt aceasta; distanta dintre etrierii de la centura
    Centura de 20x20 , 4xPC52 de Ø12 cu etrieri de 15/15 din OB37 Ø6 distantati la 15 cm.


    -ce marca de beton trebuie folosit
    Minim B200 (C12/15; BC15)


    Comentariu

    Procesare...