Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Soluție închidere exterior tâmplărie pe pardoseala cu încălzire pardoseala

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • radu_p
  a răspuns
  Fatada va fi ventilata , placata cu un compozit . Peste nivelul scarilor se va continua cu placarea prin vata bazaltica. Cel mai mult ma intereseaza o solutie sub acel profil de tamplarie, astfel incat daca torn numai beton si il leg cu interiorul unde ar veni sapa sa nu creez punte termica importanta dar in acelasi timp trebuie si sa creez stabilitate profilui(este o usa destul de grea si probabil o fol folosi destul de des)

  Lasă un comentariu:


 • Specialistul MC
  a răspuns
  In mod normal ar trebui sa ridicati polistirenul extrudat pana la baza zidariei, deoarece la baza zidariei o sa aveti un profil pentru soclu, de unde se va ridica polistirenul expandat.

  Lasă un comentariu:


 • radu_p
  a răspuns
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	BB3693C9-A72F-490A-BECD-E58C6EBF26BF.jpeg 
Afișări:	38 
Mărime:	413,9 KB 
ID:	678813 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	CB89847A-DFFA-46F0-B3A1-C55A0521CA65.jpeg 
Afișări:	38 
Mărime:	410,7 KB 
ID:	678812

  Lasă un comentariu:


 • Specialistul MC
  a răspuns
  As avea rugamintea ca sa atasati cateva imagini luate dintr-un plan mai indepartat. Nu reusesc sa vad ce aveti acolo.

  Lasă un comentariu:


 • Soluție închidere exterior tâmplărie pe pardoseala cu încălzire pardoseala

  Va salut . Mă aflu in următoare situație : am ales sa montam toată tâmplăria și ușile in afara zidariei casei , însă pentru ca zidul de cărămida are un decalaj fata de placa montajul tâmplăriei a ieșit cum se poate observa in imagine . Acum , întrebarea mea este legată de închiderea corecta sub tâmplărie din exterior in interior . Acolo in exterior nu am urcat cu extrudatul pana sus pentru ca va veni o placa cu finisajul din care se va ieși din camera . In interior va veni pardoseala de aproximativ 10 cm (va fi încălzire in pardoseala ). Voi cum ati proceda pentru o închidere corect tehnic constructiv și eficient termic ? Mulțumesc !Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	19C8E9CA-6444-4CCC-BD06-38A95B8DFAA9.jpeg  Afișări:	13  Mărime:	67,1 KB  ID:	678805
Procesare...
X