Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Taiere placa beton / modificari / prelungire scara

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Taiere placa beton / modificari / prelungire scara

  Salutare,


  Doresc sa fac cateva modificari si as dori o confirmare ca este ok sau o recomandare cum este mai bine.


  1- As dori sa tai placa de la parter de sub scara ca sa ma pot duce mai jos. Adica sa scot polistirenul, pietrisul si un strat de pamant ca sa ma pot duce cam 1m mai jos si sa pun din nou pietris, folie+polistiren si respectiv sa torn din nou placa de beton.
  Nu m-am gandit de la inceput si nici arhitectul nu a oferit aceasta idee. Ideea este ca acolo se afla un spatiu maricel (podestul are 110cm latime iar scara cu totul are latimea de 240cm) pe care doresc sa il folosesc, iar acum sub podest trebuie sa ma aplec putin ca sa intru, dar daca as lasa portiunea aceea de placa de sub scara mai jos ar fi perfect.
  O sa tai acea portiune de placa fix perimetral pe langa pereti si pana in prima treapta a scarii, deci nu ma ating de grinda de sub placa (tai pana in ea). Efectiv o sa tai doar placa de beton de 13 sau 15cm grosime. Banuiesc, ca este totul ok si in afara de timp si bani nu afectez nimic altceva...


  Ultima editare de antonescu07; 27.aug.2020, 13:13.

 • #2
  Nu se intelege bine din poze , dar a vazut asa ceva , ce vrei sa faci pt " sub scara" la parter . Da , cistigi un spatiu insa daca vrei ceva depozitare acolo , trebuie facuta si o carotare pt o ventilatie . Nu vad probleme cu spartul placii parter , mai complicat este cu " prelungit" fundatia daca te duci mai jos de ea .
  Pt scara mansarda vad alta solutie mai rapida si fara probleme tehnice , mai supla si aerisita , chiar daca ar fi folosita zilnic .
  O scara pe schelet metalic .
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3
   Va multumesc. Se poate inchide.
   Ultima editare de antonescu07; 27.aug.2020, 13:13.

   Comentariu

   Procesare...
   X