Protectie ușă exterioara. Caut panel aluminiu rezistent la expunerea solara!

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • calin.diaconu
    Administrator
    • 17.mar.2005
    • 418

    Protectie ușă exterioara. Caut panel aluminiu rezistent la expunerea solara!

    Un prieten al Misiunea Casa, Domnul I.D. din Timișoara, ne-a semnalat recent următorul caz interesant. Credem că se incadrează la discuțiile despre materiale noi: ce opțiuni are prietenul nostru? Vă mulțumim anticipat pentru sfaturi!

    As avea nevoie de un panel aluminiu pentru usa de acces in casa situata cu expunere la soare si deci la variatii de temperatura mari, intrucat panelul original s-a deteriorat (umflare folie pvc exterioara).
    L-am schimbat deja o data iar fenomenul incepe sa apara din nou, fapt pentru care sunt nevoit sa caut un panel rezistent potrivit conditiilor de expunere. Intrebarea mea este daca exista pe piata din Romania panel cu fete de aluminiu cu grosimea de 40 mm la dimensiunea standard 800x1940 mm culoarea wenge, fara ornamente deci suprafata plina.

    Am nevoie să schimb doar de fata centrala a usii montata cu garnituri de cauciuc, (care fiind acoperita, din pvc, s-a deteriorat), si consider că este necesara o placa panel cu tabla de aluminiu, care sa reziste agentilor atmosferici externi. Nu vreau sa schimb usa ci doar placa panel central cu dimensiunile: 1925x770x40 mm, asa cum rezulta si din avizul de expeditie al panelului cu care am schimbat originalul deteriorat.

    Anexez poze pentru lamurire suplimentara și va multumesc pentru amabilitatea de care dati dovada!

    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image0.jpeg 
Afișări:	125 
Mărime:	96,8 KB 
ID:	685534 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image2.jpeg 
Afișări:	102 
Mărime:	102,9 KB 
ID:	685535 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image1.jpeg 
Afișări:	105 
Mărime:	71,8 KB 
ID:	685536
    www.calindiaconu.com
  • VYS
    Living Legend
    • 19.aug.2005
    • 13007

    #2
    Nu am inteles exact ce panel ai avut si sa deteriorat. Panel standard din PVC?
    Doua variante de care stiu, prima este cu panou din HPL cu izolatie din extrudat sau panel cu aluminiu, varianta a doua este mai buna si dar mult mai scumpa. Un lucru negativ este culoarea inchisa care duce la supraincalzirea panoului,
    In principiu gasesti aceste anouri la marile firme din domeniu, dar nu iti pot spune in zona ta. Ele pot fi la marime standard si se debiteaza sau poti comanda direct la dimensiunile necesare.
    Daca vrei o referinta, pot incerca sa obtin o oferta in zona mea.
    VYS Blog DIY

    Comentariu

    Procesare...