Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolare casa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolare casa

  Sunt proprietarul unei case cu parter+etaj.Acum 2 ani la exterior am pus polistiren de 3 cm.(lucrarea a fost f slaba ...meseriasi slabi...au iesit numai pete...etc). As vrea peste acest strat sa mai pun un strat de polistiren. Ce polistiren sa pun ? de 10 sau de 5 (vreau sa vie cat am itrainic si bine izolat termic). Peretii sunt de aprox. 30 cm grosime jos caramida si sus BCA. VA sunt recunoscator daca imi veti raspunde la aceasta problema ! (id de yahoo...daca are vreun expert care se pricepe in "renovari" sa vorbim pe mess..despre problemele casei mele...v-as fi fff recunoscator).

 • #2
  Va rog sa detailati modul aplicare si de finisare al primului strat de termoizolatie ?

  Comentariu


  • #3
   pai....a fost aplicat normal cu plasa si adeziv (din cate imi aduc aminte)

   Comentariu


   • #4
    Nu cunoasteti ce materiale s-au folosit ?

    Ce strat de finisaj aveti acuma aplicat peste polistiren ?

    Comentariu


    • #5
     Peste polistiren avem praf de piatra cu ciment alb. (Materiale s-au folosit pentru aplicarea polistirenului adeziv si plasa).

     Comentariu


     • #6
      In aceeasi situatie sunt si eu. Perete BCA 30 cm + polistiren 3 cm. Polistirenul a fost lipiy cu CM9 + cuie pt polistiren (nu-mi amintesc cum se cheama) iar plasa a fost lipita de polistiren cu CM 11. Peste plasa un strat subtire de "tinci" Au aparut fisuri. In unele zone am revopsit nu se mai vad fisurile. Casa este in unele zone f inalta ca altfel as fi vopsit-o singur din nou toata. Eu vad urmatoarele posibile solutii:
      - revopsita cu o vopsea de calitate
      - astupat fisuri ; cu ce?, e posibil? + vopsea
      - aplicat inca un strat de polistiren (trebuie curatata vechea vopsea, eventual dat jos plasa si adezivul, desi cred ca e dificil? + plasa + tencuiala decorativa.

      Comentariu


      • #7
       Eu nu cred ca vopseaua poate avea vreun efect pe termen lung.
       Decat daca nu vreti sa vopsiti in fiecare primavara casa.

       Nici plasa nu cred ca o puteti scoate de pe polistiren fara al desprinde si pe acesta de pe perete.
       Intreaga lucrare se pare ca este compromisa. Folosirea unor materiale necorespunzatoare - adeziv de gresie si faianta, neomogenitatea creata prin folosirea tinciului (va dati seama ca tinciul nu are ce cauta peste acel adeziv), toate astea isi vor spune in curand cuvantul.
       Parerea mea e ca polistirenul e tinut pe fatada doar de dibluri.

       In locul dvoastra as indeparta tot sistemul si as reface lucrarea. S-ar putea ca, cheltuielile cu repararea sistemului actual sa depaseasca pe cele ale unui sistem nou si functional.

       Comentariu

       Procesare...
       X