Soclu casa umed

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Dragos Florea

    Soclu casa umed

    Am probleme cu soclul unei case noi ( terminata in Oct. 2005). Soclul a fost tencuit ( ciment, nisip, var) si peste acesta tencuiala s-a aplicat un praf alb ca un ipsos de la ATLAS ( AplaFill) pentru indreptarea si netezirea soclului. Peste acest AplaFill s-a aplicat vopsea lavabila de exterior DUFA FASSADE. Datorita umezelii si a ploilor dar poate si datorita utilizarii unei tehnologii necorespunzatoare, aceasta vopsea se umfla, crapa si se dezlipeste de pe soclu.
    Mentionez ca pe anumite portiuni ale soclului am si cateva jardiniere din beton umpute cu pamant. Aceastea nu au fost hidroizolate, doar una singura dar care se pare ca hidroizolatia nu a tinut.

    Doresc o solutionare a acestei probleme cu care ma confrunt si informatii cu privire la materialele care ar trebui folosite pentru acest soclu si pentru hidroizolatia jardinierelor.

    De asemenea am nevoie de o echipa de meseriasi ( subliniez: MESERIASI) care sa aiba cunoastinte cu privire la cele mai moderne materiale dar si modatitatea de punere a lor in opera.

    Casa se afla in Str. SABINELOR 15 ( colt cu str. URANUS) sector 5 si pot fi contactat la tel: 0722-202303.

    Dragos Florea
  • Cristiana

    #2
    Va recomand foarte buni specialisti in rezolvarea problemei d-voastra care vin cu solutii de specialitate si,zic eu, cu unele dintre cele mai bune produse de pe piata din Romania( produsele STO).

    Va rog vizitati www.sto.ro sau contactati-l pe d-nul ing. Robert Henciu:

    0722-227311.

    Comentariu

    Procesare...