Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimbare de solutie -URGENT

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Schimbare de solutie -URGENT

  Buna ziua!
  Am o mare rugaminte la dumneavoastra....
  am un proiect pentru o casa P+1, cu care, incepand de luni, voi incerca sa obtin autorizatia de constructie (proiectul este facut de o firma de arhitectura)... dar , in ultima clipa, constructorul cu care am contractat constructia casei a spus ca pentru realizarea acestei casei in timp mai scurt ar trebui sa folosim caramida Porotherm de 38 cm si nu de 30 cm (asa cum este prevazut in proiect) - se elimina timpii necesari relizarii sistemului de termoizolatie...
  Arhitectul a spus ca nu este nevoie sa modifice proiectul deoarece structura in cadre din beton armat este suficient dimensionata pentru a suporta o greutate de 8 tone in plus (talpile de fundare se prevad a se realiza de 70*40cm sau 60*40 si stalpii sunt in forma de L la colturi, iar in rest sunt dreptunghiulari de 30*45 cm, sau patrati de 30*30cm, iar grinzile vor avea gabarite de 30*45 cm sau 30*40 cm ).

  VA ROG SA-MI DATI UN SFAT!!!!

 • #2
  re...

  "se elimina timpii necesari relizarii sistemului de termoizolatie... " ? ...din cite stiu si am mai lucrat pt. un sistem de termoizolare cu o echipa formata chiar si din trei meseriasi pt. parter+1 poate sa fie gata si in 7-10 zile ,ce timp elimina constructorul folosind caramida mai mare?ok spunei ca aduci tu caramida si vezi poate renunta la idee !!!
  Toate cele Bune !!!

  Comentariu

  Procesare...
  X