As dori sa stiu daca se poate ce cantitate de fier beton as avea nevoie si de ce dimensiuni pe metru patrat la o placa de 10 cm grosime
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turnare placa beton
Adună
X
-
-
Turnat placa beton peste parter
Salut,
urmeaza sa torn placa de beton peste parter. Am vazut in trafic o betoniera care avea si pompa de turnat beton; adica avea si mixerul si pompa. Cred ca ar costa mai ieftin asa. Problema e ca nu am gasit o statie de betoane care sa-mi poata asigura acest lucru, doar separat cifa + pompa; si au niste preturi la pompa...
Am incercat la Holcim, Carpatciment, INDAC. si nimic.
Stie cineva vreo statie care are
Mersi.
Comentariu
-
-
-
Re: placa beton case
Postat în original de alinutza99In general placa de beton la o casa de ce grosime trebuie sa fie? In functie de ce se stabileste grosimea? va multumesc!faci o casa si pentru urmasii tai
Comentariu
-
De ce in ultima perioada peste etaj (adica intre etaj si pod) nu se mai toarna placa de beton?
Mi se pare ca ar fi mai eftina aceasta solutie decat cea cu doua randuri de vata - intre si de-a latul capriorilor - si rigips. Cat priveste termoizolarea, cred ca se poate termoizola blaca prin pod.Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Comentariu
-
-
[quote="radu matei"]
Se poate turna dar nu pe intreaga suprafata ci doar pe portiunea orizontala pana la intersectia cu pantele frontoanelor. Probabil multi considera ca e mai scump sa toarne o placa decat sa faca un pod de lemn, care ulterior trebuie izolat, insa si placa respectiva trebuie izolatafaci o casa si pentru urmasii tai
Comentariu
-
Postat în original de Uifalean CristianPe placa de beton [radier]se poate lucra dupa 2-3 zile linistit la fel si pe planseu insa acesta se decofreaza abia dupa20-25 de zilefaci o casa si pentru urmasii tai
Comentariu
Comentariu