Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pret fundatie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pret fundatie

  Bonjour,
  quelqu'un parle t-il français?

  je veux acheter une casa la tara, la renover et l'agrandir.
  J'ai trouvé sur plusieurs sites des prix de matériaux de construction et j'ai fait une évaluation approximative du prix des matériaux.
  Mais je voudrai aussi connaître le prix pour une fondation de 1 m de profondeur avec une sape béton pour une surface de 40 mp. Matériaux et main d'oeuvre.

  Je voudrai aussi pour le chauffage et la climatisation faire un put canadian : combien coûte la location d'une journée d'excavatoare avec sofer?
  La tranchée fera 2 m de profondeur et 0.3 m de large avec une longueur de 30 ml.

  Un particulier peut-il employer directement un ouvrier en Roumanie et si oui quel est le coût moyen pour un mois de travail ( 150 h environ) : Salaire net, charges de l'employé et charges de l'employeur ( la région : les collines de l'arges près de entre Pitesti et Campulung ). Je souhaite connaitre le salaire net mensuel de l'ouvrier et aussi le coût total avec toutes les charges de cotisations retraites santé chomage etc......
  Je suis actuellement chez moi en France et je commence depuis quelques jours à apprendre la langue roumaine
  je suis retraité et souhaite finir mes jours a la tara !!!

  Merci beaucoup si quelqu'un peut me répondre Multumesc

  Chuck  Vreau să cumpăr un Tara Casa, pentru a renova şi mari.
  Am gasit multe site-uri cu privire la preţurile materialelor de construcţie şi am făcut o estimare a costului materialelor.
  Dar vreau să ştiu, de asemenea, preţul pentru o fundaţie de 1 m adâncime, cu un SAP pentru o suprafata de 40 mp de beton. Materiale şi a forţei de muncă.

  Vreau, de asemenea, de încălzire şi de răcire ar putea fi un canadian: cat de mult costa sa inchiriezi o zi cu excavatoare sofer?
  Şanţ va fi de 2 m adâncime şi 0,3 m lăţime, cu o lungime de 30 ml.

  O persoană se poate angaja direct un lucrător din România şi, dacă este atât de ceea ce este costul mediu pentru o lună de lucru (150 ore): salariu net, taxele şi cheltuielile de angajat al angajatorului (regiune: dealuri în apropiere de Arges intre Pitesti si Campulung). Vreau să ştiu salariul lunar net de lucrător şi, de asemenea, costul total cu toate sarcinile de şomaj de sănătate contribuţiile de pensii, etc ......
  Eu sunt în prezent acasă, în Franţa, şi eu încep cu câteva zile pentru a învăţa limba română
  Sunt pensionat şi vor să pună capăt zilelor mele de la tara!

  Vă mulţumesc foarte mult, dacă cineva poate să-mi răspundeţi multumesc

 • #2
  pret fundatie

  Aha...deci casa este la tara, am inteles...si mai departe???

  Comentariu


  • #3
   ce vrea sa fie mesaj spam ?vad ca titlul l-ai scris bine in romana dupa care continuam in franceza.oricum nu cred ca se pune problema de regie proprie asa contactati o firma de constructie.
   in viata orice este posibil doar daca ai curajul sa vrei

   Comentariu


   • #4
    Multumesc pentru raspuns,

    Sotia mea imi traduce, ea este romanca.
    As fi preferat sa gasesc o persoana care vorbeste franceza si are conostinte in domeniul constructiilor.
    Daca nu, voi scrie prin intermédiul ei.
    Intrebarile mele sunt foarte serioase. Noi avem obiceiul in Franta de a realiza lucrarile in regie proprie.
    Si eu ma gandesc sa cumpar materialele si sa fac lucrarile cu 1 sau 2 ajutoare, dar legal pentru a nu fi probleme.
    Dar as vrea sa fac lucrarile pentru fundatie printr-o societate.
    C'est la première fois que j'écris en roumain ( avec l'aide de ma femme ) mais je pense que j'y arriverai tout seul un jour !!!
    Mais peut être y aura -il un forumeur qui parle français ?? !!
    Multumesc

    Comentariu


    • #5
     A john25 oui, je suis d'accord avec vous : dans la vie, tout est possible si on a le courage et la volonté

     Comentariu


     • #6
      Dans ce forum les discussions sont portés en roumain. Si vous ajouter un commentaire avec votre femme vous proposera d'appeler la fonction de Google Translate et espérons que vous trouverez les réponses que vous cherchez forum.

      Pe acest forum discutiile se poarta in limba romana. Daca nu puteti posta cu ajutorul sotiei dvs. va propun sa apelati la functia de traduce de la google si sper ca veti gasi pe forum raspunsurile pe care le cautati.

      Cette personne ne peut pas embaucher un travailleur et vous ne payez que si elle est ferme ou un statut similaire, sous contrat. Travail sur soi ne permet pas ce type de travail, mais uniquement appel à des équipes différentes qui sont organisées en vertu des lois et fucntioneaza ou aidé à amasser de leurs propres mains (sans salaire) de connaissances, famille, amis ... J'espère que la traduction soit peu correcte.


      Ca persoana nu puteti angaja un lucrator si sa il platiti decat daca acesta este firma sau una cu statut similar, pe baza de contract. Lucrul in regie proprie nu permite acest gen de angajari ci doar apelarea la diverse echipe care sunt organizate si fucntioneaza conform legislatiei sau o ridicati cu propriile maini ajutat (fara plata) de cunostinte, familie, prieteni ... Sper ca traducerea sa fie cat de cat corecta
      Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

      Community Manager MC

      Comentariu


      • #7
       Postat în original de PowerMC Vezi post
       Ca persoana nu puteti angaja un lucrator si sa il platiti decat daca acesta este firma sau una cu statut similar, pe baza de contract. Lucrul in regie proprie nu permite acest gen de angajari ci doar apelarea la diverse echipe care sunt organizate si fucntioneaza conform legislatiei sau o ridicati cu propriile maini ajutat (fara plata) de cunostinte, familie, prieteni ...
       Imi pare rau dar noua legislatie chiar obliga ca price persoana care ne presteaza o munca pe tarlaua proprie , sa fie angajata cu contract de munca .
       In concluzie , o persoana fizica poate angaja o alta persona fizica pt prestarea unor activitati , in speta constructie . Se face contract de munca , declaratie fiscala , protectia muncii ...
       Daca doriti va postez o copie a unui asemenea contract .
       Instalatii verificari-revizii gaze

       Comentariu


       • #8
        @ Mircea
        Astept sa vad detaliile despre care discutati.
        Spuneti ca eu, ca persoana pot angaja o alta persoana in conditii legale sau va referiti la prestarea de servicii de catre o terta persoana (evident nu fizica si aici nu ma refer la cele fizice autorizate, independente sau late forme legale ce necesita o anumita autorizare/inregistrare la institutiile abilitate)?
        Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

        Community Manager MC

        Comentariu


        • #9
         Postat în original de PowerMC Vezi post
         @ Mircea
         Astept sa vad detaliile despre care discutati.
         Eu persoana fizica pot angaja o alta persoana fizica . Nu este nevoie de firme sau autorizatii .
         Aveti un model de contract . Daca doriti mai multe detalii despre cum se face ,unde se declara , etc , pot intreba contabila care si-a batut capul .
         Ideea este sa se evite munca la negru . Problema este ca devine munca la gri ! Din cauza taxelor mari , se declara muncitori necalificati , program de 2 ore , salariu minim ...dar se poate si declarind datele reale .
         Avantajul pt angajat , vechime in munca si asigurare medicala , dar asta in functie de nr de ore declarate .
         Fișiere atașate
         Instalatii verificari-revizii gaze

         Comentariu


         • #10
          chuck tot nu a aflat costul fundatiei, dar nici nu a fost prea clar....
          de ce 2 m adancime? de ce 30 cm latime? are proiect? are autorizatie?
          oricum, varianta optima in cazul lui, este sa contacteze o firma, chiar exista mici firme de constructii care nu sunt platitoare de tva si chiar este avantajos..

          Comentariu


          • #11
           Nu poti da nici macar aproximativ un pret fara sa vezi amplasamentul si proiectul.
           Instalatii verificari-revizii gaze

           Comentariu


           • #12
            Postat în original de Mircea G Vezi post
            Eu persoana fizica pot angaja o alta persoana fizica . Nu este nevoie de firme sau autorizatii .
            Aveti un model de contract . Daca doriti mai multe detalii despre cum se face ,unde se declara , etc , pot intreba contabila care si-a batut capul .
            Ideea este sa se evite munca la negru . Problema este ca devine munca la gri ! Din cauza taxelor mari , se declara muncitori necalificati , program de 2 ore , salariu minim ...dar se poate si declarind datele reale . Avantajul pt angajat , vechime in munca si asigurare medicala , dar asta in functie de nr de ore declarate .
            Ce ati prezentat este doar un model de contract individual care nu imi spune mare lucru. Va rog sa specificati in ce baza legala se poate incheia un astfel de contract? Care este logica angajarii unui necalificat? Doar din considerente de taxe reduse? Dincolo de contract, exista o multitudine de detalii legate de colaborarea cu autoritatile si aici ma refer la FINANTE, ITM etc. iar o persoana fizica nu poate indeplini toate obligatiile legale pe care le are o firma (raportati, declaratii, impozite si taxe pentru angajati etc.)
            Discutati de conventie civila cumva? Acestea au alte particularitati.
            Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

            Community Manager MC

            Comentariu


            • #13
             Este un contract de munca cu aceiasi valabilitate ca unul incheiat de o firma .
             Logica este sa se evite munca la negru . Nu va aduceti aminte campania lui Boc din primavara trecuta ? Poti sa angajezi si pilot de nava cosmica si necalificat , totul este ca meseria respectiva sa existe in nomenclator .Taxele difera caci nu intereseaza pe nimeni ce treaba faci tu respectivul angajat .
             Obligatiile fata de autoritati sint aceleasi numai ca in loc sa se lucreze cu cod fiscal de firma se lucreaza cu CNP-ul persoanei angajatoare .
             Miine va voi da mai multe amanunte , sa aflu de la contabila care s-a ocupat de ele .
             Instalatii verificari-revizii gaze

             Comentariu


             • #14
              Presupun ca discutam de o casa normala si un teren normal. De regula cu cateva mii de euro faci fundatia daca nu ai demiso, subsol sau alte structuri de acest gen.

              Mircea, nu pot crede ca ma pot duce la autoritati ca PERSONA FIZICA si sa pot face ce spui. LA ANAF nu exista notiunea de PERSOANA FIZICA decat in zona de impozit pe VENIT unde inchiriezi locuinta, joci pe bursa si ai profit, ai profesie liberala, activitate agricola etc. Toate acestea cat si cele de tin de impunerile pentru PFA, II etc. se realizeaza numai pe baza de CNP pentru ca sunt in zona neplatitorilor de TVA.
              Nici ZILIERII nu pot fi angajati de catre persoane fizice ci numai de persoane juridice, conform legii.
              Oricum, astept si eu sa vad care este forma legala a variantei pe care ai prezentat-o.
              VYS Blog - 100 % D I Y
              Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

              Comentariu


              • #15
               Vreau sa incep si eu constructia unei case in Martie sau Aprilie cand se face vremea frumosa in regie proprie si sunt interesat de acest contract de munca ca sa nu am probleme cu cei de la ITM. Am auzit ca sunt amenzile foarte mari iar de la 5 oameni in sus este caz penal. Ar fi ok daca ne-ai da mai multe informatii maine.

               Comentariu

               Procesare...
               X