Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Restaurare fundație casă veche

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Restaurare fundație casă veche

  Am nevoie de ajutor cu următoarea situație:

  Am cumpărat un teren cu două case, una de locuit și cealaltă o anexă în care se află bucătăria și baia. Această anexă a fost construită prin 1980 pe post de grajd. Cândva după 2010 a fost transformată în ce este acum bucătărie și baie. Deoarece scândura din baie începuse să aibă destul de multe crăpături și se auzeau cariile cum își fac de lucru, am decis să o scot pentru a fi înlocuită cu altceva. Astfel am aflat că sunt niște probleme la fundație. Aceasta este aproape inexistentă, imobilul fiind construit direct pe pământ, astfel temeiul este copt și trebuie înlocuit, sau ranforsat cumva. Ce pot face în această situație?

  Menționez că locația este în județul Argeș, comuna Mihăești (lângă Câmpulung), în caz că puteți să îmi recomandați firme serioase din zonă.

  Mulțumesc!

 • #2
  Stiu ca nu suna bine insa daca doriti ca' constructia sa fie rezistenta cel putin 2 generatii demolati-o si sa o reconstruiti de la zero. Chiar daca turnati o fundatie sub constructia existenta cel mai probabil ca structura din lemn sa fie foarte afectata de timp.

  Comentariu

  Procesare...
  X