Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hidroizolare fundatie stramba

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Hidroizolare fundatie stramba

  Buna ziua,
  Avem o casa la rosu, cu o fundatie stramba din cauza ca la turnare au fugit cofrajele , si a venit vremea sa o hidroizolam. Ne poate ajuta cineva cu o informatie si anume care este solutia corecta pentru situatia noastra? Ideea pe care o avem ar fi sa indreptam cumva fundatia si soclul prin tencuiala insa nu stim daca este o varianta corecta sau daca ne batem cuie in talpa si stricam si mai tare. Si eventual care este tencuiala corecta pentru asa situatie? Sunt atat de multe produse pe piata incat m-am pierdut total. Peste fundatia astfel indreptata am vrea sa dam cu solutie pensulabila si sa aplicam direct polistirenul. Este in regula asa sau exista alte solutii concepute special pentru altfel de probleme ? Multumim tare mult! orice raspuns ne este de folos

 • #2
  Va rog sa atasati cateva imagini cu fundatia.

  Comentariu


  • #3
   La momentul actual fundatia arata in felul acesta. Din pacate cum plecam de la santier muncitorii fac inventii , drept care au aplicat pe fundatie cu o amorsa bituminoasa pe baza de solvent pe motiv de "a ramas de la vecinu ". Daca eram in ceata pana acum ... la momentul de fata imi vine sa plang langa fundatie de-a binelea. Din cate am citit hidroizolatia pe baza de solvent nu face casa buna cu polistirenul pe care vrem sa il punem apoi. Cum se da minunea jos sau putem pune alta hidroizolatie deasupra? Care ar fi varianta ? Multumim tare mult pentru ajutor si pentru timpul acordat!

   Comentariu


   • #4
    Peste "minunea" aplicata pe fundatie montati, fie prin flacara fie prin lipire directa, o membrana bituminoasa dupa care montati placile de polistiren expandat prin lipire cu spuma poliuretanica cu expandare redusa Ceresit CT84 si fixare mecanica prin elemente de fixare tip ciuperca.
    peste tot sistemul hidro-termoizolant montati membrana cu crampoane ca sa protejati sistemul.

    P.S. Unde aveti iesituri de beton puneti muncitorii sa le ciopleasca pentru a obtine o suprafata fara turturi.

    Comentariu


    • #5
     Multumim tare mult!!!

     Comentariu


     • #6
      Cu placere.

      Comentariu

      Procesare...
      X