Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fundatie gard fara cofraje

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

VYS cred ca nu m-ati inteles. Eu vorbeam despre fundatia stalpilor gardului. Soclul este prefabricat, doar il iau si-l asez intre stalpi. Acea armatura mentionata mai sus face referire stict la fundatia stalpului de 60 cm adancime cu diametrul de 30cm. Intrebarea mea era cat de inalta sa fie armatura la un “cilindru de beton” 40-50cm?

Comentariu

Scuze opentru neatentie. In acest caz as face doar un cerc din plasa sudata, in interior introdus stalpul cu ceva mustati.
      VYS Blog - 100 % D I Y
      Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	316C317C-A5E3-4743-A244-332FA9FE956E.jpeg 
Afișări:	34 
Mărime:	447,8 KB 
ID:	687395

Astazi am pregatit terenul, am ras cam 20cm de la suprafata sa mai scap de buruieni, era dezastru.. nici macar o trasare de hotar nu mergea facuta.

Ma ard talpila tare de tot sa ma apuc de gard, nu mi-au iesit actele, unii vecini din zona s-au apucat inainte de finalizarea actelor 😂. Oare ce amenda pot sa risc daca ma apuc de gard (avand il vedere ca mari fundatii nu o sa fac, decat la stalpi cum am mentionat mai sus)?

Comentariu

In mod normal nu se intampla nimic, mai ales daca ati depus deja documentele pentru AC. Totul de depinde de doi factori, daca aveti vreun vecin care sa va reclame sau primaria este foarte atenta la lucrarile din teren si riguroasa. Foarte putine sunt cazurile efective cand au fost probleme de acest gen si acestea in anumite orase mari.

Comentariu

Procesare...
          X