Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Strat rupere capilaritate.Hidroizolare radier

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Strat rupere capilaritate.Hidroizolare radier

Salutare.Am si eu nevoie de o parere la următoarea problema.Cand s a turnat radierul casei nu s a respectat compoziția acelui strat de rupere al capilaritatii, fiind folosită o "umplutura " Pot spune...pamant, pietriș si ce s a mai nimerit.Sub ziduri s a pus carton bituminat.Cum pot sa feresc pardoseala si zidurile dr o eventuală infiltratie de apa de sub radier?Eu am găsit o soluție oarecum buna după părerea mea.In primul rand as decupa 2 cm din tencuiala din toata casa, doar la baza pereților pe întreg perimetrul, as baga in locul ei o pasta hidroizolanta ca tencuiala sa nu mai aibă contact direct cu radierul.Dupa asta înainte de turnarea sapei pe toată suprafața casei as aplica un strat de adeziv hidro pentru a nu permite infiltrarea umezelii prin radier si la fel si 10 cm pe tencuiala unde sapa se întâlnește cu aceasta, sub sapa as pune o folie groasă in 2 straturi care sa se ridcie si ea pe perete 3cm cat o sa fie sapa.Ce părere aveți?

Radier sau placa peste sol? Ce inaltime are elevatia casei? Ce adancime are panza freatica?

Comentariu

Păi este placa de BETON turnată peste elevația casei.Ordinea a fost:fundația din pământ pana la cota 0, după elevația de vreo 50cm, după placa de BETON de vreo 12cm armata, iar sub aceasta nu s a făcut un strat bun de rupere al capilaritatii .Elevatia are aprox 50cm, panza freatica este parca la vreo 7m sau mai jos.Exista vreo idee mai bună?

Comentariu

Procesare...
      X