Mi-am facut shi eu bazinul pentru o piscina si nu stiu ce materiale sa folosesc pentru finisarea ei. Deci, ea este doar turnata din ciment shi e tras curentul pentru iluminat. ma intereseaza niste materiale pentru imbracarea ei shi pompa pentru filtrarea apei. Am vazut intr-o emisiune anterioara niste materiale si parca firma se numea Delta Corporation sau ceva de genul acesta. As dori un numar de telefon de la sediul acestei firme. Daca are sediu in Suceava, ar fi si mai bine, caci eu de aici sunt. Va multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Finisarea si amenajarea piscinei
Adună
X
-
-
Stimate dl. Ignea Andrei,
In cadrul emisiunii s-a montat o piscina prefabricata. In cazul dumneavoastra ar trebui sa contactati o firma specializata, pe care o puteti alege pe www.infoconstruct.ro.
-
geo315
piscina
as dori sa-mi construiesc o piscina din beton unde gasesc proiecte schite etc...pt a putea sa studiez problema.Multumesc.
Comentariu
-
-
-
Re: arhitectura case vile
Postat în original de danbiteabuna la toti as dorii sa stiu daca este si o sectiune cu proiecte arhitectura case vile si daca se pot vedea si ceva poze sint foarte interesat va multumesc
http://www.misiuneacasa.ro/forum/vie...t=6561&start=0VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu
-
piscina
Buna ziua! am o nelamurire a unei prietene.Vrea sa isi faca o piscina in curte dar nu are canalizare.o piscina de 10/10/1,5 m dar asta inseamna 15o m3 sau 150.000 l intrebarea este unde varsa ea aceasta psicina? si daca poate sa o umple de la un put sapat,fantana? apa aceea banuiesc ca daca sta si nu eatse filtarata se strica,sau se inverzeste.daca incearca sa o filtreze dupa o pedioada de neutilizare mai etse buna apa? poate sa umple piscina numai dintr-o fantana? Va multumesc!
Comentariu
-
-
amenajare piscina
Am o piscina din beton de aprox. 120 mp. As dori sa o amenajez pentru a o folosi in cadrul unei pensiuni. Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutii, pasi, eventual sa-mi recomandati pesoane cu care sa iau legatura, firme care se ocupa de amenajare.
Astept cu nerabdare raspuns.
Va multumesc.
Comentariu
-
Re: amenajare piscina
Postat în original de MANUELA MUSTATEAAm o piscina din beton de aprox. 120 mp. As dori sa o amenajez pentru a o folosi in cadrul unei pensiuni. Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutii, pasi, eventual sa-mi recomandati pesoane cu care sa iau legatura, firme care se ocupa de amenajare.
Astept cu nerabdare raspuns.
Va multumesc.Instalatii verificari-revizii gaze
Comentariu
Comentariu