Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
IDG tata, ai baut prea multa bere si ai cumparat un gratar cam rablagit, fa o pauza mica si o sa vezi ca nici caramizile nu se exista, ce ai tu se numeste pe romaneste "pirostrii". Da' important e ca isi face treaba. Sa ai pofta. Voiam sa bag si un emoticon, dar ce au astia aici e de'a dreptul sinistru.
probleme, gogule?!!!
Am spus ca mi-am construit gratar, nu cam cumparat unul... tu chiar stii ce sunt alea pirostrii? Daca da, care e legatura cu caramizile?!!
Aaaa, si btw, raspunsul era sa te bagi in seama?
si eu am un gratar mobil asemanator ca cel prezentat mai sus si e foarte rapid si mai micut.
Cand ma grabesc si suntem putini la masa il folosesc pe cel mobil altminteri pe cel fix luat de la Metro care acum troneaza intr-o bucatarie de vara rustica
Cand ma grabesc si suntem putini la masa il folosesc pe cel mobil altminteri pe cel fix luat de la Metro care acum troneaza intr-o bucatarie de vara rustica
Nu vreti sa va grabiti in week-end ca ne grabim si noi...
Am mancat astazi sushi -sos de soia ,ginger, hrean verde special pentru sushi si ton plus somon crud.De fapt de vreo saptamana mananc tot asta asa ca se pare ca voi renunta in curand la gratar Devin made in Japan.Va place sushi???
Comentariu