Tabla ruginita

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • dteodor
    Incepator
    • 04.aug.2005
    • 1

    Tabla ruginita

    Acoperisul casei mele este de tabla, are o vechime de peste 30 de ani si este ruginit. Acum 5 ani l-am vopsit cu bronz, insa rugina a reaparut. Exista o posibilitate de vopsire directa, fara strat protector (grund sau solutii asemanatoare) ? Multumesc anticipat.
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 34986

    #2
    Stimate vizitator,
    Dupa disparitia stratului de zinc de pe tabla singura solutie de prelungire a duratei de explatare este aceasta vopsire periodica iar durata de 5 ani este una rezonabila. Va sfatuiesc sa aplicati insa grund si apoi vopsea si nu direct vopsea. Grundurile contin pasivizanti care intirzie procesul de ruginire iar vopseaua reprezinta o protectie mecanica sporita.

    Comentariu

    • anonimm

      #3
      De asemenea, există in diverse magazine online, comparatoare de pret si multe detalii despre diferite produse, pe care le puteti achizitiona (iar transportul la domiciliu poate fi un avantaj).

      Înainte de a face cumpărături online (sau din magazin), puteți discuta pe Forumul Misiunea Casa, insa vă rugăm să vă abțineți în a face publicitate unei anumite mărci.

      Vă invităm să explorați magazinul Emag și să ne scrieți despre experiențele voastre de cumpărători online!



      Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Vopsele Metal EMAG.jpg 
Afișări:	1766 
Mărime:	262,0 KB 
ID:	685038 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Vopsele Metal EMAG.jpg 
Afișări:	1771 
Mărime:	262,0 KB 
ID:	685040




      Fișiere Atașate
      Ultima editare de calin.diaconu; 25.sep.2021, 09:59. Motiv: Acest mesaj a fost editat deoarece continea informatii despre un anumit produs. Forumistii Misiunea Casa nu se vor lăsa influențați ușor!

      Comentariu

      • Bill
        Membru Marcant
        • 05.dec.2006
        • 421

        #4
        Am nevoie de un sfat.
        Doresc sa vopsesc un acoperis din tabla zincata, in care a intret rugina, dar nu este inca distrus. Cred ca in felul acesta ii mai prelungesc viata.
        Am gasit o vopsea, numita Protect Plus de la Policolor, special pt. acoperisuri (este ceva universal, si pt. tigla ceramica si pt. tabla). Nu era decat culoarea rosu-inchis. M-ar fi interesat verde.
        Intrebarea mea: Nu merge folosita si vopsea de uz general pt. interior/exterior? Bineinteles dupa un strat de grund.
        Sunt in incurcatura cu gasirea raspunsului, tabla la soare cred ca ajuge la 60 de grade, vopseaua trebuie sa fie ceva rezistenta la caldura si intemperii.
        Vopseaua DEKO Protecta 3 in 1, prezentata in postul precedent, se vinde numai in ambalaje de 20 kg, cam mult pt. ceea ce imi trebuie mie.
        Sau cineva care a vopsit astfel de acoperisuri sa imi spuna ce tip de vopsea a folosit si daca fost multumit de rezultate.

        Comentariu


        • calin.diaconu
          calin.diaconu comentat
          Editarea unui comentariu
          Salut, in ultimii ani, comparatoarele de produs au devenit instrumente utile, prin care ne putem documenta asupra produselor, mărcilor și prețurilor din piață. Vă recomandăm EMAG, am testat modul lor de lucru și capacitatea logistică de a onora comenzile: https://l.profitshare.ro/l/9297512
      • SpecialistulMC
        Moderator
        • 19.mai.2004
        • 34986

        #5
        Tabla zincata nu se poate vopsi ca sa fie rezistenta in timp decat daca se inlatura stratul zincat.

        Puteti incerca sa faceti in felul urmator (faceti o proba inainte de aplicarea pe toata suprafata):
        -curatirea mecanica a ruginei (perii de sarma, hartii abrasive).
        -aplicati produsul "Hammerite" Eurocolor in 2 straturi.

        Comentariu


        • calin.diaconu
          calin.diaconu comentat
          Editarea unui comentariu
          Hammerite - e o marcă Akzo Nobel. Această companie este lider mondial în domeniul vopselelor și pe site-ul lor puteti de asemenea găsi foarte utile informații despre subiect, vă recomandăm să treceți în revistă, mărcile pe care acest producător le comercializează, prin diferiți agenți distribuitori; dați click aici: https://bit.ly/3ESBqtG
      Procesare...