...am recurs la solutia acoperirii cu scandura de lemn de brad (uscat de peste 15 ani) asezata peste "straifuri" tot de scandura; "straifurile de scandura (grosime 2 cm)au fost asezate la cca 30 cm, intre care am asezat plistiteren xps de 2 cm; peste aceasta izolatie am pus folie aluminizata si ulterior, transversal, prinse in negrese....scandura finala....tot de 2 cm grosime, latime ~ 9-10cm....
-initial... direct pe mozaic am pus o folie de izopren, din aceea folosita pt parchetul laminat...
-"straifurile" au fost prinse, din 50 in 50 cm in dibluri de 50x5, prin batere...in betonul terasei....
-scandurile folosite au fost impregnate cu ulei ars...mai putin fata de deasupra a podelei...dar pe care tot am "minjit-o" ...din greseala....
-initial... direct pe mozaic am pus o folie de izopren, din aceea folosita pt parchetul laminat...
-"straifurile" au fost prinse, din 50 in 50 cm in dibluri de 50x5, prin batere...in betonul terasei....
-scandurile folosite au fost impregnate cu ulei ars...mai putin fata de deasupra a podelei...dar pe care tot am "minjit-o" ...din greseala....

Comment