tabala taiata cu " flex-ul " !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tigla metalica - exemple de montare defectuoasa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by ghimpe--Poza "etansarea terminatiei aticului-2.JPG" este absolut incredibila.... si daca era trucata mi se parea imposibila... Vai de banii nostrii...
imi pare rau ca " nu m-a dus capul " sa fac poze si la interior sa vedeti dezastrul pe care l-a produs un astfel de montaj al invelitorii .
tabla care era pe casa era de la vreo trei producatori ( culmea , nu erau printre cei mai ieftini ) , si asta spune multe despre constructorul respectiv .Daca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!
Comment
-
Originally posted by PowerMCCare ar fi cauzele pentru desprinderea invelitorii din tigla metalica?
acolo unde nu este batut nici sageac-ul riscul sa apara astfel de probleme este si mai mare .Daca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!
Comment
-
-
Originally posted by razvan voicusa mai vedem una !pardoseala da valoare casei dvs
Comment
-
Originally posted by horia16asta este la mine in localitate unde cind a fost o furtuna asemenea chastii se vedeau la 2 din 5case ca sa nu mai zic ca la sosea exista un bloc cu 4et care ulterior a fost mansardat si la acea furtuna a zburat 1/4 de acoperis cu tot cu astereala noroc ca nu a cazut pe nimeni.
blocul respectiv nu l-am vazut dar am mai vazut un acoperis cam in aceeasi situatie .Daca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!
Comment
-
Originally posted by razvan voicusa mai vedem una !Instalatii verificari-revizii gaze
Comment
-
-
localitatea este 1 Decembrie,iar acea casa chiar daca este situata chiar pe sos.buc-giurgiu este intradevar in cimp deschis.
oricum acea furtuna a fost destul de puternica pt ca multe case au avut probleme chiar si cele din centrul localitatii in zona locuita si cu multe case.pardoseala da valoare casei dvs
Comment
-
oricum , montajul nu este in regula .
uita-te cu atentie la poza si poti sa vezi randurile de tabla . asta nu trebuia sa se vada !
Originally posted by Zsolty007bravo .....de aceea avem asa multi "mesteri" de calitate noi romani iar ii numim "ezermester"....dar sunt si excepti evidentDaca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!
Comment
-
Am acoperis tigla metalica si inca nu am facut tavanele la casa.
Cand stai ziua in casa, parca zburda cei 7 pitici din poveste pe acoperis.
Este normal la un acoperis din tigla metalica sa faca asemenea zgomote? Se dilata si se contracta tabla? Sau e montat prost?
Comment
-
Originally posted by astratcAm acoperis tigla metalica si inca nu am facut tavanele la casa.
Cand stai ziua in casa, parca zburda cei 7 pitici din poveste pe acoperis.
Este normal la un acoperis din tigla metalica sa faca asemenea zgomote? Se dilata si se contracta tabla? Sau e montat prost?
Am rugamintea de a atasa imagini cu invelitoarea.
Comment
Comment