Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Acoperis din stuf sau paie

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • bogdan24
  a răspuns
  eu am o echipa si realizam acoperisuri cu stuf,iar pretul /mp variaza in functie de marimea acoperisului daca acoperisul e mai mic de 100mp atunci pretul e 29 ron daca acoperisul e mai mare de 100 mp atunci pretul scade pana la 25 ron +cazare mancare si transport bineinteles.avem experienta multa in domeniu am invelit si in Olanda si mereu am realizat lucrari de calitate superioara.Ma gagiti pe e-mail:miri.scumpik@yahoo.com sau la nr de tel: 0748421067,ma puteti suna si daca aveti nelamuriri cu privinta la acoperisurile cu stuf

  Lasă un comentariu:


 • VYS
  a răspuns
  Nu este acoperis de casa ci doar un foisor.
  Fișiere atașate

  Lasă un comentariu:


 • lucian75
  a răspuns
  Pentru cine are in plan ptr anul viitor realizarea unui acoperis cu stuf sau alt proiect ce presupune utilizarea stufului noul sezon de taiere a stufului se apropie cu pasi repezi.Daca doriti sa va asigurati din timp materia prima ma puteti contacta pe forum.

  -mesaj modificat de moderator-

  Lasă un comentariu:


 • PowerMC
  a răspuns
  Schimbare realizata, multumesc pentru intelegere.

  Lasă un comentariu:


 • Concept
  a răspuns
  V-am raspuns pe mail!
  Multumesc

  Lasă un comentariu:


 • PowerMC
  a răspuns
  @ArhitectBucuresti

  Numele de utilizator nu respecta regulamentul forumului.
  Va rog sa imi comunicati un alt nume de utilizator pentru a realiza schimbarea.

  Lasă un comentariu:


 • Concept
  a răspuns
  Stuful are farmecul lui si este un excelent izolator termic. Eu am fost intotdeauna adeptul materialelor naturale si adaptate zonei geografice din care provin. Daca bunicii nostri construiesc de atatea sute de ani cu acest material si nu au fost probleme, nu vad de ce n-ar functiona si in 2011. Este adevarat, la casele taranesti acoperite cu stuf in general dadeau fumul din soba direct in pod, de unde iesea prin lucarne. Caldura rezultata din sobe pastra in permanenta uscat stratul interior. Am vazut o casa veche acoperita cu stuf in care traia o batrana pe care am intrebat-o de cand este acoperisul (chiar eram curios cat poate rezista un astfel de acoperis). Mi-a raspuns ca a fost pus de tatal ei inainte ca ea sa se fi nascut....iar din estimarile mele avea cel putin 80 ani ... In Europa de vest este o adevarata moda cu stuful...il folosesc nu numai pentru acoperis, ci si pentru pereti ca placare si termoizolare: uitati aici:

  proiectdecasa.wordpress.com/2011/01/02/design-olandez-casa-ecologica-cu-stuf
  , mie mi se pare a fi o casa foarte reusita

  Lasă un comentariu:


 • romtec
  a răspuns
  Solutie ignifugare acoperis stuf sau paie ...

  Va propun o solutie pentru tratarea completa a acoprisurilor din stuf ... atat impotriva focului - ignifugare , dar si impotriva ciupercilor si mucegaiurolor
  youtube.com/watch?v=g6442MjjrKA
  Desi pare scump ... ganditiva la urmatoarele aspecte ... un acoperis de stuf are si izolatia termica inclusa ... deci cand face-ti comparatii .... cu acoperisul din tabla ... de exemplu ... adunati si pretul izolatiei termice ...
  Magma SG-2H se gaseste in Romania la ...................

  Lasă un comentariu:


 • ciprian79
  a răspuns
  acoperis stuf

  mda, si eu am vorbit cu firma din Ardeal, dar din acelasi motiv - pretul f mare, am zis pas
  eu as prefera sa repar acoperisul, decat sa-l fac de nou
  astept recomandari

  Lasă un comentariu:


 • horia16
  a răspuns
  si eu sunt interesat de o echipa pt realizarea unui acoperis doar ca nu am gasit pina cum decit o firma din ardeal care fac lucrari in toata europa cred ca sunt meseriasi buni dar pretul este egal cu pretul de constructie al casei,ceva exorbitant pt.Romania sau cel putin pt majoritatea.
  nu pot face un parvan din bacnota de 100euro pt a nu ploua pe cea de 100ron

  Lasă un comentariu:


 • ciprian79
  a răspuns
  acoperis stuf

  Caut un mester bun care sa repare coama unui acoperis din stuf, stuful il pun eu la dispozitie. Casa este la 30 km sud de Bucuresti.

  Lasă un comentariu:


 • reed
  a răspuns
  ACOPERIS DIN STUF

  Este la Snagov , linga Bucuresti o casa acoperita cu stuf realizata de aceasta echipa, acum 2 ani a fost realizat acoperisul .Nu am poze de acolo ,dar daca se va mai inbunatati vremea pot merge in Tulcea sa fac citeva poze cu acoperise din stuf.

  Lasă un comentariu:


 • Dan_Daniel
  a răspuns
  Re: ACOPERIS DIN STUF

  Postat în original de reed
  Pentru cine este interesat pot rezolva atit problema cu stuful cit si cu echipa care sa-l monteze .
  Nu aveti si fotografii cu lucrari realizate de dumnevoastra, sau echipa dumneavoastra?

  Lasă un comentariu:


 • reed
  a răspuns
  ACOPERIS DIN STUF

  Acest acoperis din stuf are transferul termic zero , si rezista cam 80 - 100 ani. El se face din stuf de prima generatie , cu o lungime max de 2 metri.Acesta se leaga de grinzile de lemn , dar acelea au un montajm special care sa permita legarea stufului . Indicat este ca acele grinzi sa fie montate de cei ce leaga stuful. Exista si panouri izolatoare din stuf foarte bune pt izolarea fundatiilor . Costul pentru un metru patrat de acoperis din stuf ajunge cam 25 - 30 euro, fara transport.Nu tot stuful este bun pentru acoperis , conteaza mult fibra lui , care este de mai multe feluri cum este si lemnul.Oricum perioada optima de a construi un acoperis din stuf este martie - octombrie. Pentru cine este interesat pot rezolva atit problema cu stuful cit si cu echipa care sa-l monteze .

  Lasă un comentariu:


 • iosifandrei
  a răspuns
  Stuf disponibil

  Pentru inceput salutari tuturor pe 2010!
  Referitor la problema aparuta am o solutie! Detin un bazin acoperit pe cca. 5-6ha cu stuf. Inaltime undeva la 2,5m. Personal sunt interesat sa scap cat mai repede de el, deoarece in bazinul respectiv doresc sa amenajez un bazin piscicol. Daca cineva detine utilajele necesare recoltarii este bine-venit sa ia cat doreste. Mentionez ca momentan suprafata este ingetata si se poate intra "cu piciorul" pentru recoltare. Oricum noi vom incepe recoltarea zilele acestea, cu surse proprii, sperand sa terminam pana va creste temperatura peste zero grade. Daca exista doritori, nu ezitati sa ma contactati. Pretul va fii proportional cu pretul platit pentru recoltare. Locatia este la 30km de Bucuresti-Alexandria
  Cu stima,

  Andrei
  0726.358.258

  Lasă un comentariu:

Procesare...
X