Răspuns la: Tigla ceramica cu folie anticondens sau fara?
multumesc pt. lamuriri
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tigla ceramica cu folie anticondens sau fara?
Collapse
X
-
Originally posted by missy View PostTigla vine in locul tiglei vechi de 70 ani si m-am gandit ca daca pana acum n-am avut folie si nu a intrat apa, n-o sa intre nici acum.
Are tigla asta noua o tehnologie mai proasta, si e musai sa pun folie?
parerea mea ar fi sa achizitionati si o folie anticondens pentru ca pretul platit pe aceasta s-ar putea sa se justifice pe deplin .
Leave a comment:
-
Originally posted by missy View PostVa rog sa ma lamuriti daca e obligatoriu sa pun folie anticondens sub tigla ceramica pe care urmeaza sa o pun (Siceram). Podul nu va fi niciodata locuit. Tigla vine in locul tiglei vechi de 70 ani si m-am gandit ca daca pana acum n-am avut folie si nu a intrat apa, n-o sa intre nici acum. Are tigla asta noua o tehnologie mai proasta, si e musai sa pun folie? Nu as da banii de pomana...
Leave a comment:
-
Nu este nevoie
Leave a comment:
-
Tigla ceramica cu folie anticondens sau fara?
Va rog sa ma lamuriti daca e obligatoriu sa pun folie anticondens sub tigla ceramica pe care urmeaza sa o pun (Siceram). Podul nu va fi niciodata locuit. Tigla vine in locul tiglei vechi de 70 ani si m-am gandit ca daca pana acum n-am avut folie si nu a intrat apa, n-o sa intre nici acum.
Are tigla asta noua o tehnologie mai proasta, si e musai sa pun folie? Nu as da banii de pomana...Tags: None
Leave a comment: