Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sarpanta ultimul etaj

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sarpanta ultimul etaj

  Buna ziua, sunt in situatia de a cumpara o garsoniera, am fost la mai multe vizionari, iar intr-un final cand m-am hotarat, garsoniera care imi placea se vanduse. Mai ramasesera disponibile doar la ultimul etaj (4). In cautarea mea ma feream de ultimul etaj si de parter, dar de ce ti-e frica nu scapi, in final am inceput sa iau in cosiderare si ultimul etaj.
  Acoperisul blocului (blocul est nou, in constructie) este realizat din placa de beton, urmat de sarpanta (ca podul la casa, capriori, scandura si tabla). La vizionare m-am urcat in acel pod, m-am uitat, totul parea ok, agentul mi-a aratat ca intre tabla si scadura este o izolatie si ca nu stie sigur dar ar mai putea urma inca o izolatie pe interior, adica pe scandura pe care e montata tabla, nu pe placa de beton.
  Vreau sa va intreb, daca e cineva care sta intr-o locuinta situata intr-o astfel de pozitie, daca izoleaza cum trebuie tipul acesta de acoperis, daca iarna sau vara este diferenta fata de o locuinta la etaj intermediar, adica iarna e mai frig, vara mai cald? Nu stiu daca sa am incredere in genul asta de acoperis.

 • #2
  Răspuns la: Sarpanta ultimul etaj

  Postat în original de mareanu Vezi post
  adica iarna e mai frig, vara mai cald? Nu stiu daca sa am incredere in genul asta de acoperis.
  Daca izolatia acoperisului nu este realizata cum trebuie, adica si pe planseu si intre capriorii structurii de sustinere a invelitoarei si de o grosime corespunzatoare, o sa aveti vara mai cald si iarna mai frig in casa decat daca ati locui la un etaj intremediar.
  Tinand cont ca cumparati de la un dezvoltator imobiliar, eu unul nu as avea incredere ca va fi izolat corespunzator.

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Sarpanta ultimul etaj

   Postat în original de mareanu Vezi post
   Vreau sa va intreb....... daca izoleaza cum trebuie tipul acesta de acoperis, daca iarna sau vara este diferenta fata de o locuinta la etaj intermediar, adica iarna e mai frig, vara mai cald?
   Fata de o locuinta fara acoperis de tip sarpanta este un mic plus de izolatie termica exterioara. Ar trebui sa vedeti cum este prevazuta izolatia termica exteriora sub sarpanta in proiectul de executie si sa comparati cu ce este realizat actual. In caz de necorcondanta sa cereti remedierea si abia atunci sa decideti daca achizitionati acel apartament.

   Comentariu

   Procesare...
   X