Carlige pentru jgheab

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • razvan voicu
    Membru Marcant
    • 30.iun.2008
    • 807

    #31
    Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Răspuns la: Carlige pentru jgheab

    Postat în original de Specialistul MC
    Mai sunt destule, puteti sa le cautati si singur. Nu facem publicitate la nimeni, ne spunem doar parerea asa ca nu incercati sa discreditati pe cineva nici ca si producator si nici ca si utilizator.
    Dumneavoastra faceti afirmatii pe care de multe ori nu le puteti sustine !!!
    Eu eram curios care sunt acele marci de jgheaburi, comercializate in Romania, care au buza spre interior ! Dumneavoastra ati postat o imagine prelucrata in care se vad 3 imagini ( care par prelucrate), cu jgheaburi .

    Intrebarea mea pentru dumneavoastra este : care sunt aceste marci, si de unde gasesc sa le achizitionez ?

    Eu nu incerc sa discreditez pe nimeni, simplul fapt ca am pareri diferite de ale dumneavoastra, nu inseamna ca incerc sa va discreditez ( pe care mi le asum si pe care le argumentez ), nu inseamna ca incerc sa va discreditez .

    Mi-am sustinut parerile, le-am argumentat cu ajutorul pozelor, daca doriti va dau si respectivele materiale sa le studiati si sa le incercati personal. Acelasi lucru asteptam de la dumneavoastra : transparenta si corectitudine !

    Am vazut pe site-ul dumneavoastra bannerele publicitare si advertorialele referitoare la produsele Olint ( detinatorul marcii Rufster ), advertoriale publicate pe site acum cateva zile si impresia mea este ca acest topic a fost deschis tocmai pentru a face publicitate respectivelor carlige ! Este parerea mea si mi-o asum !!!

    Va rog sa imi spuneti care din afirmatiile mele considerati ca va discrediteaza pe dumneavoastra sau ca discrediteaza marca Rufster !!!

    Astept cu mare interes raspunnsul dummneavoastra !

    cu stima,
    Razvan Voicu
    Daca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!

    Comentariu

    • razvan voicu
      Membru Marcant
      • 30.iun.2008
      • 807

      #32
      Răspuns la: Carlige pentru jgheab

      eu afisez poze cu jgheaburi comercializate in Romania, jgheaburi ale celor mai cunoscuti producatori ( Lindab, Ruukki, Coilprofil, Novatik, Viking, Wetterbest, Bilka) . Va rog sa observati faptul ca toate au '' buza in exterior '' !

      Pozele sunt disponibile pe net si pot fi gasite cu ajutorul motorului de cautare google. daca in casuta de cautare se scrie cuvantul '' jgheaburi '', urmat de marca respectiva, la sesiunea imagini veti gasi pozele respective. Transparenta totala !
      Fișiere Atașate
      Ultima editare de razvan voicu; 24.nov.2016, 11:14.
      Daca credeti ca semnarea unui contract cu o firma specializata in acoperisuri este in lucru scump, ar trebui sa vedeti cat de mult va poate costa angajarea unor amatori !!!

      Comentariu

      Procesare...