yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mansardare casa veche in Bucuresti

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Mansardare casa veche in Bucuresti

  Buna seara, detin o casa veche (1900) in Bucuresti, sector 1 pe care as vrea sa fac o mansarda de lemn, are 90 mp construiti, am scos certificatul de urbanism, am fost cu el sa il vada un arhitect si un structurist.Momentan am vorbit doar in linii mari ca sa stiu in ce ma bag.Am aflat pretul expertizelor tehnice, alipire la calcan, structura de rezistenta. Ca solutii ar fi sa se execute o centura de beton de jur imprejurul fundatiei (nu subzidire), care din cate stiu eu nu este din beton, ci doar caramida, camasuirea peretilor apoi o placa de beton de 12..13 cm, dupa care mansarda propriu-zisa.Acum nelamurirea mea, ca sa stiu daca pot continua sau nu, este daca cineva imi poate spune macar in linii mari dupa toate aceste detalii la ce costuri ar ajunge lucrarea propriuzisa, fara costul expertizelor, proiect etc (despre care stiu deja).Terenul total este mic, 118m si dupa cum stiti probabil, este foarte dificil de daramat, spun asta pt ca mi s-a sugerat in trecut si varianta asta, si oricum nu as putea suporta costurile.

 • #2
  Postat în original de Marius.C Vezi post
  Buna seara, detin o casa veche (1900) in Bucuresti, sector 1 pe care as vrea sa fac o mansarda de lemn, are 90 mp construiti, am scos certificatul de urbanism, am fost cu el sa il vada un arhitect si un structurist. Momentan am vorbit doar in linii mari ca sa stiu in ce ma bag. Am aflat pretul expertizelor tehnice, alipire la calcan, structura de rezistenta..
  Casa este destul de "batrana", eu zic sa nu va aventurati intr-o lucrare de anvergura pana cand nu aduceti la fata locului un expert in constructii agreat MLPAT si nu aveti in mana o expertiza tehnica complecta.

  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT