yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Acoperis tip terasa termoizolat si hidroizolat cu spuma poliuretanica

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Acoperis tip terasa termoizolat si hidroizolat cu spuma poliuretanica

  Va salut . In proiectul meu de renovare a unei case la rosu am un acoperis de tip terasa, care va fi necirculabil pentru o vreme dupa care in timp, peste cativa ani il voi amenja probabil. Ne-am gandit la o termoizolatie prin spuma poliuretanica suflata de 7-10 cm , hidroizolatie +protectie UV. Care este experianta voastra cu acest tip de invelitoare, ce avantaje si dezavantaje ar fi ?
  Fișiere atașate

 • #2
  Personal as renunta la spuma poliuretanica aplicata prin pulverizare la fata locului deoarece are o rezistenta slaba la compresie. Spuma poliuretanica in timp "imbatraneste" si devine casanta. Optati pentru placi din polistiren extrudat sau vata minerala.

  Comentariu


  • #3
   Ok, inteleg acest aspect in ceea ce priveste rezistenta la timp. In schimb , din punct de vedere al termo si hidroizolatiei este eficienta tehnologia? Asa cum am mentionat in viitor (mai putin de 10 ani cat este garantata lucrarea ) o sa vreau sa amenajez acoperisul si probabil oricum toate straturile de termo si hidroizolatie vor fi decopertate si refacute

   Comentariu


   • #4
    Postat în original de radu_p Vezi post
    ....din punct de vedere al termo si hidroizolatiei este eficienta tehnologia?
    Da, din punct de vedere termic si nu din punct de vedere al hidroizolatiei. O simpla vopsea aplicata peste spuma poliuretanica nu reprezinta un strat hidroizolant in care sa te poti bizui.

    Comentariu


    • #5
     Pai mă gândesc că nu este vorba de o simpla vopsea. Ei spun ca este o tehnologie de "ultima ora" : hidroizolatie cu poliuree

     Comentariu


     • #6
      Postat în original de radu_p Vezi post
      Pai mă gândesc că nu este vorba de o simpla vopsea.
      Este ca si o vopsea ceva mai groasa care se aplica pe hidroizolatia propriuzisa. Vezi in foto cum se aplica pe o hidroizolatie corecta cu membrana bituminoasa:

      Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	aplicare poliuree.JPG 
Afișări:	15 
Mărime:	87,9 KB 
ID:	675627

      Comentariu

      Procesare...
      X
      sigla BRAT